2024/11/22
۱۴۰۳ جمعه ۲ آذر
پیشنهادات ما
برای کرونا کی به بیمارستان برویم

برای کرونا کی به بیمارستان برویم

معاون درمان ستاد مقابله با کرونا در استان تهران درباره شرایط اورژانسی و غیراورژانسی افراد مشکوک به کرونا توضیح داده است.

دوات آنلاین -اگر علائم کرونا را داشتیم چه باید بکنیم؟ با اورژانس تماس بگیریم؟ خودمان به بیمارستان برویم؟ معاون درمان ستاد مقابله با کرونا در استان تهران در این باره توضیح داده است.

 

بیماران کرونایی و اورژانس

نادر توکلی معاون درمان ستاد مقابله با کرونا در استان تهران در گفت‌وگو با خبرگزاری فارس در پاسخ به این پرسش که «اگر فرد مبتلا به کرونا در استان تهران نیازمند بستری در بیمارستان شود چگونه می‌تواند از بیمارستان‌های پذیرش کننده مطلع شود؟»، ابراز داشت: اگر بیمار بدحال و اورژانسی باشد، باید با اورژانس تماس گیرد و اورژانس جانمایی می‌کند و بیمار را به بیمارستان انتقال می‌دهد.

 

وی متذکر شد:اگر بیمار غیر اورژانسی باشد؛ یعنی مشکلات حاد تنگی نفس نداشته باشد، باید به کلینیک‌های درمانی و سرپایی مراجعه کند.

کدام بیماران کرونایی باید به بیمارستان بروند

راه خروج از بحران

معاون درمان ستاد مقابله با کرونا در استان تهران در پاسخ به این پرسش که «برای خارج شدن از شرایط بحرانی کرونا چه  پیشنهادی دارید؟»، خاطرنشان کرد: اکنون باید بیشتر تمرکز را روی رعایت مسائل بهداشتی و بیماریابی فعال‌تر قرار دهیم؛ همچنین  روش‌هایی که بتوانند بیماران را محدود نگه دارند تا انتقال بیماری صورت نگیرد.

 

بیشتر بخوانید: کرونا در مادر باردار و شیرده ؛چه باید کرد؟

 

وی با تأکید بر اینکه تمرکز بر روی رعایت مسائل بهداشتی، اصلی‌ترین استراتژی در مقابله با کروناست، ابراز داشت: با توجه به فصل پاییز و آغاز سرمای هوا و اینکه آنفلوآنزا نیز شیوع پیدا می‌کند، اگر رعایت بهداشت، بیماریابی فعال و محدودیت تردد در افرادی که با این بیماری درگیر هستند، ایجاد نشود، مشکلات پیچیده‌تر خواهد شد.

 

توکلی با برشمردن اهمیت رعایت پروتکل‌های بهداشتی در پیشگیری از کرونا و آنفلوآنزا، یادآور شد: نکته مهمی که وجود دارد، این است که اگر پروتکل‌های بهداشتی رعایت شود، در پیشگیری از ابتلا به آنفلوآنزا هم تاثیر خوبی خواهد داشت؛ چراکه در واقع پروتکل‌های این دو بیماری یکی است.

12jav.net

 

پیشنهادات ما
دیدگاه‌ها

نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.