2020/12/05
۱۳۹۹ شنبه ۱۵ آذر
طرز تهیه ادویه خانگی ماهی

طرز تهیه ادویه خانگی ماهی

اگر می‌خواهید در خانه برای ماهی ادویه درست کنید این مطلب شما را راهنمایی می‌کند.

دوات آنلاین -همیشه ماهی جزو غذاهایی بوده است  که متخصصان تغذیه به خوردن آن سفارش می کنند اما در طب سنتی به این نکته اشاره شده است که طبع ماهی سرد است و باید در کنار آن از مصلحاتی استفاده کرد تا سردی آن کمتر شود . در ادامه به ادویه هایی اشاره می‌شود که هم بوی زهم ماهی و مرغ  را می گیرد و هم طبع آن‌ها را معتدل می کند.

 

ادویه مرغ و ماهی 

برای از بین بردن بوی مرغ و ماهی بهترین ادویه زنجبیل و پودر سیر است.

 

پودر تخم گشنیز

این ادویه طعم بسیار خوبی به ماهی می دهد.

 

بیشتر بخوانید: طرز تهیه کامل ماهی قزل آلای کبابی روی گاز

 

پودر سیر و پیاز

در صورت دسترسی نداشتن به این ادویه  می توانید از سیر و پیاز تازه استفاده کنید.

 

فلفل سیاه

فلفل سیاه علاوه بر خوشمزگی غذاها سبب از بین رفتن بوی بد آن ها می شود.

ادویه ماهی را چه طور درست کنیم

درست کردن ادویه ماهی

پودر سیر- 2 قاشق سوپ‌خوری

فلفل سیاه - یک قاشق سوپ‌خوری

فلفل قرمز- 6 عدد

تخم گشنیز- 2 قاشق سوپ‌خوری

زردچوبه - 2 قاشق سوپ‌خوری

زیره سبز-یک قاشق سوپ‌خوری

 

همه مواد را به صورت پودر با هم مخلوط و در ظرفی در دار در مکانی خنک و خشک و تاریک نگهداری کنید.

 

منبع: روزنامه خراسان

 

کلید واژه
دیدگاه‌ها

نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.