دستور پخت استانبولی پلو با سیب زمینی و رب
استانبولی پلو را بدون گوشت هم می توانید درست کنید. طرز تهیه آن را می توانید در این مطلب بخوانید.
دوات آنلاین -استانبولی پلو از جمله غذاهای سنتی است که روش های پخت آن متفاوت است و بعضی ها در آن گوشت چرخ کرده می ریزند، برخی مرغ را ترجیح می دهند و بعضی ها هم دوست دارند هر دو اینها را حذف کنند و این غذای خوشمزه را با سیب زمینی بپزند.
مواد لازم برای استانبولی پلو با سیب زمینی
به نوشته ایسکانیوز شما برای طبخ این غذا با مواد زیر نیاز دارید:
مواد لازم مقدار لازم
رب گوجه فرنگی ۱ قاشق سوپخوری
برنج ۱ کیلو
سیب زمینی 4 عدد
گوجه فرنگی ۳ کیلو
پیاز ۲ عدد
روغن ۱۰۰ تا ۱۵۰ گرم
نمک و فلفل به مقدار لازم
دستور پخت استانبولی بدون گوشت و مرغ
برنج را با توجه به نوع آن حدود ۳۰ دقیقه در یک ظرف بخیسانید.پوست گوجه فرنگی ها و سیب زمینی ها را بگیرید و آنها را به صورت مکعبی کوچک خرد نمایید. می توانید در صورت تمایل گوجه ها را رنده نمایید.
فیلم: طرز تهیه خورشت گل کلم
پیاز را خرد یا رنده کنید و درون قابلمه ای مناسب برای طبخ برنج به همراه مقدار کمی روغن تفت دهید. پس از طلایی شدن پیازها مقداری زردچوبه و فلفل سیاه اضافه کرده و یک دقیقه دیگر پیازها را تفت دهید.
رب را به پیاز افزوده و چند دقیقه ای تفت دهید تا طعم و بوی خامی آن گرفته شود. سیب زمینی ها و گوجه فرنگی های خرد شده اضافه نموده و تفت دهید تا آب آن به طور کامل جمع شود.
بیشتر بخوانید: طرز تهیه خورش قورمه سبزی با سبزی خشک
برنج خیس شده را درون قابلمه ای که مواد را درون آن تفت داده اید، بریزید. روی برنج و باقی مواد آب بریزید،طوری که آب حدود نصف یک بند انگشت بالاتر از سطح برنج باشد، سپس کمی نمک اضافه کنید و اجازه دهید تا آب موجود در قابلمه برنج تبخیر شود.
پس از تبخیر شدن آب موجود در قابلمه حرارت زیر قابلمه را کم کرده و زیر قابلمه ،یک شعله پخش کن قرار دهید تا ته دیگ برنج نسوزد. ۴۵ دقیقه بعد برنج شما دم کشیده و حاضر است.
12jav.net