دستور پخت کامل و گام به گام دمپختک
اگر میخواهید دمپختکی خوشمزهتر از همیشه درست کنید توصیههایی را که در این مطلب آمده است رعایت کنید.
دوات آنلاین-دمپختک از جمله غذاهای اصیل ایرانی است که البته به اندازه خورشتها سر سفرهها نمیآید اما بد نیست برای تنوع هم که شده هر از گاهی این غذا را بپزید. یادتان نرود دمپختک با ترشی خیلی میچسبد. دستور پخت آن را هم میتوانید در زیر به نقل از ایرنا زندگی بخوانید:
مواد لازم برای دمپختک
باقالا زرد خشک: ۲ پیمانه
برنج: ۴۰۰ گرم
پیاز خرد شده: ۱ عدد بزرگ
زرد چوبه: ۱ قاشق غذا خوری
کره یا روغن: به مقدار دلخواه
نمک و فلفل: به میزان لازم
طرز تهیه و دستور پخت دمپختک
۱. برای درست کردن دمپختک باید ابتدا برنجها را بشویید و حدود نیم ساعت در آب خیس کنید.
ببینید: دستور پخت کامل لوبیا پلوی مجلسی با ته دیگ بینظیر
۲. تابه مناسبی انتخاب کنید و روی حرارت قرار دهید و مقداری روغن داخلش بریزید تا داغ شود. بعد باقالیها را داخل روغن بریزید و تفت دهید. در حین تفت مقداری زرد چوبه هم به باقالیها اضافه کنید و کمی تفت دهید تا عطر ادویه به مشام برسد. بعد ۳ لیوان آب داخل تابه بریزید و بگذارید تا باقالیها با حرارت ملایم نیم پز شوند.
بیشتر بخوانید: چه کار کنیم که برنج قد کشیده دربیاید
۳. کمی که باقالاها پخت برنج شسته شده را به آن اضافه کنید و مقداری کره هم داخل قابلمه بریزید و بگذارید تا برنج بجوشد و آب داخل قابلمه خشک شود و برنج دم بکشد.
بیشتر بخوانید: دستور پخت کامل ته چین گوشت
۴. پیازهای خرد شده را هم در مقداری روغن تفت دهید و هنگام تفت دادن کمی نمک هم به پیاز ها اضافه کنید. سپس دمپختک آماده شده را با پیاز داغ سرو کنید.
۵. بعد از سرو دمپختک میتوانید یک نیمرو هم درست کنید و روی برنج قرار دهید.
12jav.net