2024/05/12
۱۴۰۳ يکشنبه ۲۳ ارديبهشت
قیمه نثار قزوین خوشمزه تر از همیشه با این دستور پخت

قیمه نثار قزوین خوشمزه تر از همیشه با این دستور پخت

دستور پخت کامل قیمه نثار قزوین و ادویه مورد نیاز آن را در این مطلب بخوانید.

دوات آنلاین -آنچه در تهیه قیمه نثار قزوین خیلی اهمیت دارد ادویه آن است. اگر قصد دارید این غذا را درست کنید یادتان باشد کار کمی سخت است و باید حوصله به خرج بدهید تا غذای شما خوشمزه شود

 

مواد لازم برای 5نفر

گوشت گوسفند -  ۶۰۰ گرم

پیاز - یک عدد بزرگ

برنج - ۴ پیمانه

رب گوجه فرنگی - ۳ قاشق غذاخوری

زعفران دم کرده - ۴ قاشق غذاخوری

پودر دارچین - یک قاشق غذاخوری

پودر هل - یک قاشق غذاخوری

خلال پسته - ۴ قاشق غذاخوری

خلال بادام - ۴ قاشق غذاخوری

گلاب -  یک فنجان

روغن مایع - به مقدار لازم

زرشک - ۵ قاشق غذاخوری

شکر- یک قاشق غذاخوری

کره - ۵۰ گرم

آب - ۴ پیمانه

خلال پوست پرتقال - ۲ قاشق غذاخوری

نمک و زردچوبه - به مقدار لازم

ادویه مخصوص قیمه نثار - یک قاشق چای‌خوری

 

ادویه  قیمه نثار

پودر گل سرخ - ۴ قاشق غذاخوری

پودر دارچین - یک قاشق غذاخوری

زیره سیاه - یک قاشق غذاخوری

پودر زنجبیل - یک قاشق غذاخوری

هل سبز - ۲ عدد

میخک - ۲ عدد

جوز هندی - نصف یک عدد

همه مواد را با هم آسیاب کنید

قیمه نثار قزوین را چه طور درست کنیم

دستور پخت و طرز تهیه قیمه نثار

۱-ابتدا گوشت شسته  و خشک شده را به صورت قیمه‌ای خرد کنید.

 

۲-خلال پسته و بادام را در یک فنجان گلاب خیس کنید.

 

۳-بهتر است قطعات گوشت قیمه نثار زیاد درشت نباشند. پیاز را به صورت نازک خلال و پیاز داغ فراوان درست کنید.

 

بیشتر بخوانید: طرز تهیه کوفته تبریزی اصیل با همه فوت و فن‌هایی که باید بدانید

 

۴- اگر فکر می‌کنید یک عدد پیاز دیگر لازم است، یک پیاز متوسط  اضافه کنید.

 

۵- بعد از این‌که پیازها سبک و کاراملی شدند، گوشت قیمه شده را اضافه کنید و خوب با پیاز تفت دهید.

 

۶- بعد از این‌که رنگ گوشت تغییر کرد و کمی تفت خورد، رب گوجه‌فرنگی را هم اضافه کنید و تفت دهید تا طعم خامی رب گرفته شود.ادویه را به گوشت اضافه کنید و باز هم تفت دهید.

 

بیشتر بخوانید: بریانی اصفهانی را چگونه در خانه بپزیم

 

۷-گوشت باید روی شعله بسیار ملایم گاز تفت داده شود تا ترد و آبدار باقی بماند. چهار پیمانه آب را به ترکیب گوشت و رب اضافه کنید و اجازه دهید روی شعله ملایم گاز خوب جا بیفتد.

 

۸-در این فاصله برنج را طبق دستور تمام پلوها در آب جوش بپزید و آبکش کنید ، سپس با زعفران دم کرده به مقدار دلخواه دم کنید.

 

بیشتر بخوانید: دستور پخت کامل کباب ترش

 

۹-زمانی که برنج در حال دم کشیدن است خلال پوست پرتقال را آماده کنید.

 

10- اگر می‌خواهید یک قیمه نثار به روش قزوینی‌های اصیل داشته باشید حتما باید خلال پوست پرتقال داشته باشید.

 

۱۱-زرشک‌های شسته شده را با ۵۰ گرم کره و یک قاشق غذاخوری شکر کمی تفت دهید سپس خلال پوست پرتقال، خلال پسته و خلال بادام را هم اضافه کنید و کمی تفت دهید.

 

۱۲-بعد از این‌که خلال‌ها به همراه زرشک کمی تفت خورد به مقدار دلخواه زعفران آب کرده اضافه و صبر کنید تا آب تمام مواد کشیده شود سپس زیر شعله گاز را خاموش کنید.

 

نکته‌ای که باید رعایت کنید

بعد از آسیاب کردن تمام مواد، ترکیب ادویه(در پایین ) را در یک ماهی تابه به مدت یک دقیقه روی شعله ملایم تفت دهید و بعد از این‌که سرد شد در یک شیشه در بسته در جای خشک و خنک نگهداری کنید.

 

منبع: روزنامه خراسان

12jav.net

 

دیدگاه‌ها

نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.