2020/10/28
۱۳۹۹ چهارشنبه ۷ آبان
قیمه نثار قزوین خوشمزه تر از همیشه با این دستور پخت

قیمه نثار قزوین خوشمزه تر از همیشه با این دستور پخت

دستور پخت کامل قیمه نثار قزوین و ادویه مورد نیاز آن را در این مطلب بخوانید.

دوات آنلاین -آنچه در تهیه قیمه نثار قزوین خیلی اهمیت دارد ادویه آن است. اگر قصد دارید این غذا را درست کنید یادتان باشد کار کمی سخت است و باید حوصله به خرج بدهید تا غذای شما خوشمزه شود

 

مواد لازم برای 5نفر

گوشت گوسفند -  ۶۰۰ گرم

پیاز - یک عدد بزرگ

برنج - ۴ پیمانه

رب گوجه فرنگی - ۳ قاشق غذاخوری

زعفران دم کرده - ۴ قاشق غذاخوری

پودر دارچین - یک قاشق غذاخوری

پودر هل - یک قاشق غذاخوری

خلال پسته - ۴ قاشق غذاخوری

خلال بادام - ۴ قاشق غذاخوری

گلاب -  یک فنجان

روغن مایع - به مقدار لازم

زرشک - ۵ قاشق غذاخوری

شکر- یک قاشق غذاخوری

کره - ۵۰ گرم

آب - ۴ پیمانه

خلال پوست پرتقال - ۲ قاشق غذاخوری

نمک و زردچوبه - به مقدار لازم

ادویه مخصوص قیمه نثار - یک قاشق چای‌خوری

 

ادویه  قیمه نثار

پودر گل سرخ - ۴ قاشق غذاخوری

پودر دارچین - یک قاشق غذاخوری

زیره سیاه - یک قاشق غذاخوری

پودر زنجبیل - یک قاشق غذاخوری

هل سبز - ۲ عدد

میخک - ۲ عدد

جوز هندی - نصف یک عدد

همه مواد را با هم آسیاب کنید

قیمه نثار قزوین را چه طور درست کنیم

دستور پخت و طرز تهیه قیمه نثار

۱-ابتدا گوشت شسته  و خشک شده را به صورت قیمه‌ای خرد کنید.

 

۲-خلال پسته و بادام را در یک فنجان گلاب خیس کنید.

 

۳-بهتر است قطعات گوشت قیمه نثار زیاد درشت نباشند. پیاز را به صورت نازک خلال و پیاز داغ فراوان درست کنید.

 

بیشتر بخوانید: طرز تهیه کوفته تبریزی اصیل با همه فوت و فن‌هایی که باید بدانید

 

۴- اگر فکر می‌کنید یک عدد پیاز دیگر لازم است، یک پیاز متوسط  اضافه کنید.

 

۵- بعد از این‌که پیازها سبک و کاراملی شدند، گوشت قیمه شده را اضافه کنید و خوب با پیاز تفت دهید.

 

۶- بعد از این‌که رنگ گوشت تغییر کرد و کمی تفت خورد، رب گوجه‌فرنگی را هم اضافه کنید و تفت دهید تا طعم خامی رب گرفته شود.ادویه را به گوشت اضافه کنید و باز هم تفت دهید.

 

بیشتر بخوانید: بریانی اصفهانی را چگونه در خانه بپزیم

 

۷-گوشت باید روی شعله بسیار ملایم گاز تفت داده شود تا ترد و آبدار باقی بماند. چهار پیمانه آب را به ترکیب گوشت و رب اضافه کنید و اجازه دهید روی شعله ملایم گاز خوب جا بیفتد.

 

۸-در این فاصله برنج را طبق دستور تمام پلوها در آب جوش بپزید و آبکش کنید ، سپس با زعفران دم کرده به مقدار دلخواه دم کنید.

 

بیشتر بخوانید: دستور پخت کامل کباب ترش

 

۹-زمانی که برنج در حال دم کشیدن است خلال پوست پرتقال را آماده کنید.

 

10- اگر می‌خواهید یک قیمه نثار به روش قزوینی‌های اصیل داشته باشید حتما باید خلال پوست پرتقال داشته باشید.

 

۱۱-زرشک‌های شسته شده را با ۵۰ گرم کره و یک قاشق غذاخوری شکر کمی تفت دهید سپس خلال پوست پرتقال، خلال پسته و خلال بادام را هم اضافه کنید و کمی تفت دهید.

 

۱۲-بعد از این‌که خلال‌ها به همراه زرشک کمی تفت خورد به مقدار دلخواه زعفران آب کرده اضافه و صبر کنید تا آب تمام مواد کشیده شود سپس زیر شعله گاز را خاموش کنید.

 

نکته‌ای که باید رعایت کنید

بعد از آسیاب کردن تمام مواد، ترکیب ادویه(در پایین ) را در یک ماهی تابه به مدت یک دقیقه روی شعله ملایم تفت دهید و بعد از این‌که سرد شد در یک شیشه در بسته در جای خشک و خنک نگهداری کنید.

 

منبع: روزنامه خراسان

 

کلید واژه
دیدگاه‌ها

نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.