مربای سیب خانگی را چه طور درست کنیم
برای درست کردن مربای سیب کار چندان سخت و پیچیدهای ندارید. دستورالعملی را که در این مطلب آمده است رعایت کنید.
دوات آنلاین -مربای سیب از جمله مرباهای پرطرفدار برای صبحانه است که طرز تهیه آسانی دارد و به سادگی میوانید خودتان آن را در خانه درست کنید.
برای مربای سیب چه موادی لازم است
شکر: ۱ کیلوگرم
سیب: ۱ کیلو
گلاب: نصف پیمانه
زعفران غلیظ: ۱ قاشق مرباخوری
جوهر لیمو سیتریک اسید: نصف قاشق چایخوری
آب: ۲ پیمانه
طرز تهیه مربای سیب
۱. ابتدا آب و شکر را درون قابلهای بریزید و بر روی حرارت قرار دهید تا به جوش بیاید.
بیشتر بخوانید: مربای به را چه طور خودمان در خانه درست کنیم
۲. سیبها را هم پس از شستن پوست بگیرید و به اندازه دلخواه خرد کنید. دقت کنید هستههای آن را حین خرد کردن جدا کنید. وقتی شکر در آب حل شد و آب به جوش آمد سیبها را داخل آن شهد بریزید و حرارت را کم کنید تا سیب به مدت ۱ ساعت به آرامی با حرارت کم بپزد. حتما در هنگام پخت کفهایی که روی مربا میآیند را با قاشق بگیرید تا مربا شفاف شود.
بیشتر بخوانید: چگونه در خانه مربای انجیر درست کنیم
۳. بعد از اینکه سیبها پخت در مرخله آخر پخت زعفران را به همراه جوهر لیمو و گلاب به مربا اضافه کنید و بعد ظرف را از روی حرارت بردارید. و وقتی مربا سرد شد آنها را در ظرفهای درب دار تمیز و خشک در یخچال نگهداری کنید.
منبع: ایرنا زندگی
12jav.net