2020/10/27
۱۳۹۹ سه شنبه ۶ آبان
مربای سیب خانگی را چه طور درست کنیم

مربای سیب خانگی را چه طور درست کنیم

برای درست کردن مربای سیب کار چندان سخت و پیچیده‌ای ندارید. دستورالعملی را که در این مطلب آمده است رعایت کنید.

دوات آنلاین -مربای سیب از جمله مرباهای پرطرفدار برای صبحانه است که طرز تهیه آسانی دارد و به سادگی می‌وانید خودتان آن را در خانه درست کنید.

 

برای مربای سیب چه موادی لازم است

شکر: ۱ کیلوگرم

سیب: ۱ کیلو

گلاب: نصف پیمانه

زعفران غلیظ:  ۱ قاشق مرباخوری

جوهر لیمو سیتریک اسید: نصف قاشق چایخوری

آب: ۲ پیمانه

مربای سیب را چه طور درست کنیم

طرز تهیه مربای سیب

۱.  ابتدا آب و شکر را درون قابله‌ای بریزید و بر روی حرارت قرار دهید تا به جوش بیاید.

 

بیشتر بخوانید: مربای به را چه طور خودمان در خانه درست کنیم

 

۲. سیب‌ها را هم پس از شستن پوست بگیرید و به اندازه دلخواه خرد کنید. دقت کنید هسته‌های آن را حین خرد کردن جدا کنید. وقتی شکر در آب حل شد و آب به جوش آمد سیب‌ها را داخل آن شهد بریزید و حرارت را کم کنید تا سیب به مدت ۱ ساعت به آرامی با حرارت کم بپزد. حتما در هنگام پخت کف‌هایی که روی مربا می‌آیند را با قاشق بگیرید تا مربا شفاف شود.

 

بیشتر بخوانید: چگونه در خانه مربای انجیر درست کنیم

 

۳. بعد از اینکه سیب‌ها پخت در مرخله آخر پخت زعفران را به همراه جوهر لیمو و گلاب به مربا اضافه کنید و بعد ظرف را از روی حرارت بردارید. و وقتی مربا سرد شد آنها را در ظرف‌های درب دار تمیز و خشک در یخچال نگهداری کنید.

 

منبع: ایرنا زندگی

 

کلید واژه
دیدگاه‌ها

نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.