طرز تهیه یک غذای متفاوت با گوشت چرخ کرده
دستور پخت پاپارا را که با گوشت چرخ کرده درست میشود در این مطلب بخوانید.
دوات آنلاین -با گوشت چرخ کرده غذاهای متنوع و زیادی میتوان درست کرد اما اکثر ما معمولا سراغ غذاهای تکراری میرویم. حالا اگر هوس کردهاید غذای جدیدی را امتحان کنید بد نیست آستین بالا بزنید و پاپارا درست کنید.
مواد لازم برای تهیه پاپارا
نان باگت خشک شده 1 عدد
آب گوشت 1 لیوان
گوشت چرخ کرده 250 گرم
پیاز متوسط 2 عدد
سیر 2 حبه
روغن مایع 3 قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم
مواد لازم برای سس
گوجه فرنگی 1 عدد متوسط
رب گوجه فرنگی 1 قاشق غذاخوری
کره 1 قاشق غذاخوری
نمک به میزان لازم
دستور تهیه و طرز پخت پاپارا
1- نان را به ابعاد 2 سانت به شکل مکعب ببرید، داخل سینی بچینید و در فر به مدت 10 دقیقه برشته کنید.
بیشتر بخوانید: خوراک راگوی مرغ و سبزیجات را چه طور درست کنیم
2- روی نان برشته شده آب گوشت داغ بریزید. بعد پیاز را پوست بگیرید،بشویید و ساطوری کنید.
3-در قابلمه روغن بریزید و پیاز را تفت دهید. سیر را ریز خرد کرده به پیاز افزوده و چند دقیقه دیگر تفت دهید. گوشت را به مواد اضافه کنید و تفت دهید. نمک و فلفل بریزید. بگذارید گوشت،مغز پخت شود. گوشت را روی نان بریزید.
بیشتر بخوانید: اسپاگتی اسکواش چیست و چطور درست کنیم
4- برای آماده کردن سس،گوجه فرنگی را رنده کرده،داخل تابه ای کره را ذوب کرده سپس گوجه فرنگی رنده شده و رب گوجه فرنگی را به آن اضافه کرده و نمک به ان اضافه کنید هم بزنید.بگذارید چند دقیقه بجوشد.
5- سس را از روی حرارت برداشته سپس آن را روی نان و گوشت بریزید و سرو کنید. در صورت تمایل می توانید غذا را با ماست و سیر تزئین کنید.
منبع: سیمرغ
seemorgh.com
12jav.net