2020/10/28
۱۳۹۹ چهارشنبه ۷ آبان
طرز تهیه یک غذای متفاوت با گوشت چرخ کرده

طرز تهیه یک غذای متفاوت با گوشت چرخ کرده

دستور پخت پاپارا را که با گوشت چرخ کرده درست می‌شود در این مطلب بخوانید.

دوات آنلاین -با گوشت چرخ کرده غذاهای متنوع و زیادی می‌توان درست کرد اما اکثر ما معمولا سراغ غذاهای تکراری می‌رویم. حالا اگر هوس کرده‌اید غذای جدیدی را امتحان کنید بد نیست آستین بالا بزنید و پاپارا درست کنید.

 

مواد لازم برای تهیه پاپارا

نان باگت خشک شده 1 عدد

آب گوشت 1 لیوان

گوشت چرخ کرده 250 گرم

پیاز متوسط 2 عدد

سیر 2 حبه

روغن مایع 3 قاشق غذاخوری

نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم

 

مواد لازم برای سس

گوجه فرنگی 1 عدد متوسط

رب گوجه فرنگی 1 قاشق غذاخوری

کره 1 قاشق غذاخوری

نمک به میزان لازم

پاپارا یک غذای خوشمزه با گوشت چرخ کرده

دستور تهیه و طرز پخت پاپارا

1- نان را به ابعاد 2 سانت به شکل مکعب ببرید، داخل سینی بچینید و در فر به مدت 10 دقیقه برشته کنید.

 

بیشتر بخوانید: خوراک راگوی مرغ و سبزیجات را چه طور درست کنیم

 

2- روی نان برشته شده آب گوشت داغ بریزید. بعد پیاز را پوست بگیرید،بشویید و ساطوری کنید.

 

3-در قابلمه روغن بریزید و پیاز را تفت دهید. سیر را ریز خرد کرده به پیاز افزوده و چند دقیقه دیگر تفت دهید. گوشت را به مواد اضافه کنید و تفت دهید. نمک و فلفل بریزید. بگذارید گوشت،مغز پخت شود. گوشت را روی نان بریزید.

 

بیشتر بخوانید: اسپاگتی اسکواش چیست و چطور درست کنیم

 

4- برای آماده کردن سس،گوجه فرنگی را رنده کرده،داخل تابه ای کره را ذوب کرده سپس گوجه فرنگی رنده شده و رب گوجه فرنگی را به آن اضافه کرده و نمک به ان اضافه کنید هم بزنید.بگذارید چند دقیقه بجوشد.

 

5- سس را از روی حرارت برداشته سپس آن را روی نان و گوشت بریزید و سرو کنید. در صورت تمایل می توانید غذا را با ماست و سیر تزئین کنید.

 

منبع: سیمرغ

seemorgh.com

 

کلید واژه
دیدگاه‌ها

نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.