مربای به را چه طور خودمان در خانه درست کنیم
طرز تهیه کامل مربای به و فوت و فنهای مربوط به آن را در این مطلب بخوانید.
دوات آنلاین -مربای به از جمله مرباهای پرطرفدار است که میتواند سفره صبحانه شما را جذابتر کند. شما میتوانید خودتان در خانه این مربا را درست کنید. طرز تهیه آن را به نقل از ایرنا بخوانید:
مواد لازم برای مربای به
به: یک کیلو
شکر: یک کیلو
دانه به: به مقدار لازم
پودر هل: به مقدار لازم
آب: به مقدار لازم
آبلیمو: یک قاشق سوپخوری
وانیل: یک هشتم قاشق چایخوری
طرز تهیه مربای به
۱. ابتدا بهها را به ابعاد دلخواه خرد کنید و قسمت سفت وسط آن را به همراه تخمها خارج کنید. (بنا به سلیقه خود میتوانید پوست به را بگیرید یا نگیرید.)
بیشتر بخوانید: طرز تهیه مربا و شربت شاتوت
۲. بهها را داخل قابلمه میریزیم و آب را به اندازهای که روی بهها را بگیرد اضافه مکنیم و تقریبا ۲۰ دقیقه میجوشانیم تا بهها کمی نرم شوند.
۳. سپس شکر و هل را اضافه کرده و در قابلمه را میگذاریم .
۴. بعد از یک ساعت دانههای به را به مربا اضافه میکنیم. این دانهها در طی پخت مربا لعاب میدهند و مربا بعد از پخت حالت ژلهای و مارمالادی به خودش میگیرد .
بیشتر بخوانید: طرز تهیه گام به گام مربا و شربت گیلاس
۵. با شعله کم حدوداً ۴ الی ۵ ساعت زمان پخت درنظر میگیریم تا مربا قرمز رنگ شود و شهد آن قوام پیدا کند.
۶. حالا آبلیمو را اضافه کرده و اجازه میدهیم چند جوش دیگر بخورد. (حدود ۵ دقیقه).
۷. سپس شعله را خاموش کرده و صبر میکنیم تا مربا خنک شود. وقتی خنک شد وانیل را هم به آن اضافه میکنیم.
12jav.net