طرز تهیه گام به گام مربا و شربت گیلاس
شربت گیلاس یک نوشیدنی تابستانی است که می توانید با تهیه مربا و شربت گیلاس ان را برای فصول سرد سال هم استفاده کنید. طرز تهیه شرب و مربای گیلاس را در این مطلب بخوانید
دوات آنلاین- شربت گیلاس یک نوشیدنی لذیذ است که به راحتی می توانید آن را تهیه کنید و زمان زیادی لازم ندارید.
طرز تهیه شربت گیلاس بسیار شبیه به شربت آلبالو است.
مانند هر شربت دیگری توصیه می شود شربت و مربا را با هم تهیه نکنید و اگر قصد دارید شربت تهیه کنید به استفاده از مربای ان فکر نکنید یا اگر قصد دارید مربا تهیه کنید به شربت ان فکر نکنید چون زمان پخت این دو و قوام یافتنشان متفاوت است اما اگر اصرار دارید هردو را یکجا داشته باشید باید توجه کنید که میزان قوام مربا باید بیشتر باشد.
مواد لازم برای شربت گیلاس
گیلاس: یک کیلو
شکر یک و نیم کیلو
آب لیمو: یک قاشق غذاخوری
ابتدا گیلاس را خیلی تمیز و خوب بشویید و بعد هسته های ان را جدا کنید اما توجه داشته باشید میوه له نشود.
طرز تهیه شربت گیلاس
لابه لای گیلاس هسته گرفته شکر بریزید و به مدت 12 ساعت در یخچال قرار دهید تا شکر حل شود و گیلاس ها آب بیندازند.
گیلاس ها را داخل قابلمه ای بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید و صبر کنید تا گیلاس ها بجوشند.
هنگام جوشیدن مربا روی آن کف مینشیند که بهتر است آنها را از روی مربا بردارید تا رنگ مربا براق تر شود.
پس از اینکه مربا غلیظ شد اگر دوست داشتید به آن وانیل را اضافه کنید و بعد حرارت زیر مربا را خاموش کنید. حالا آب لیمو را هم به آن اضافه کنید تا کپک نزند.
اجازه دهید تا مربا کاملا خنک شود.سپس آن را داخل شیشه یا ظرف تمیز و خشک بیزید و در یخچال نگهداری کنید.
اگر می خواهید از این مربا شربت بگیرید به میزان آب آن توجه داشته باشید میزانی که می خواهید شربت را جدا کنید و اگر شربت برای مربا کم بود کمی آب به آن اضافه کنید و اجازه دهید تا مربا کاملا قوام پیدا کند.
12jav.net