2022/09/26
۱۴۰۱ دوشنبه ۴ مهر
چه طور سس مایونز خانگی درست کنیم

چه طور سس مایونز خانگی درست کنیم

فوت و فن‌های تهیه این سس پرطرفدار را در این مطلب یاد بگیرید.

دوات آنلاین -اگر کمی وقت بگذارید می‌توانید خودتان در خانه سس مایونز درست کنید. این طور هم می‌توانید به طعم دلخواه خودتان برسید و هم این‌که محصولی که به دست می‌آید سالم‌تر است. طرز تهیه این نوع سس اصلا سخت نیست.

 

طرز تهیه سس مایونز

هنگام تهیه سس مایونز و پس از مخلوط کردن زرده و سرکه، باید روغن را مداوم و آهسته به‌طوری که روغن حین ریخته شدن به نخی باریک تبدیل شده باشد، افزود زیرا در غیر این صورت سس می‌برد.

 

خیلی‌ها فکر می‌کنند این سس را فقط می‌توان با دستگاه مخلوط کن تهیه کرد در حالی که با همزن‌های دستی پره‌دار نیز می‌توانیم این سس را تهیه کنیم. البته پره‌های همزن باید زیاد باشد و این وسیله در کاسه‌ای که محتویات در آن وجود دارد، به صورت یکنواخت به حرکت درآید. سسی که با همزن دستی تهیه می‌شود، به مراتب خوش‌طعم‌تر است.

 

بیشتر بخوانید: طرز تهیه کامل سس قارچ برای انواع غذاها

 

روغن‌های مناسب برای تهیه این سس به ترتیب اولویت عبارت اند از: روغن زیتون بدون بو، روغن آفتابگردان و روغن کانولا. به غیر از این روغن‌ها در تهیه سس مایونز از روغن دیگری استفاده نکنید.

 

سفیده تخم‌ مرغ در تهیه سس مایونز نباید به کار برده شود زیرا باعث بریدن سس می‌شود و حاصل کار چیزی نخواهد بود که انتظارش را دارید.

سس مایونز خانگی چه طور درست می شود

برای تهیه سس مایونز، از سرکه سیب و کمی آبلیموی تازه استفاده کنید این ترکیب بوی زهم تخم‌مرغ را خواهد گرفت.

 

بیشتر بخوانید: طرز تهیه سس بشامل به سبک رستوران‌ها

 

سعی کنید از تخم‌مرغ‌هایی استفاده کنید که زرده کم رنگ‌تری دارند زیرا زرده‌ پررنگ، رنگ سس را خراب می‌کند وسس زرد خواهد شد.

 

در تهیه این سس کمی فلفل سیاه  به آن بیفزایید و در صورت علاقه به طعم تند، کمی فلفل قرمز هم اضافه کنید.

 

مقدار موادی که برای تهیه سس استفاده می کنیم بسیار مهم هستند. زیاد و کم کردن مقدار مواد اولیه اصلی، در غلظت، عطر و طعم سس‌های تهیه شده تاثیر به‌سزایی خواهد داشت.

 

منبع: روزنامه خراسان

 

 

دیدگاه‌ها

نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.