طرز تهیه خورشت ریحان بادمجان، یک غذای خوشمزه و متفاوت
دستور پخت خورشت ریحان را به صورت کامل و گام به گام در این مطلب بخوانید.
دوات آنلاین -خورشت ریحان بادمجان از جمله غذاهایی است که اگر هوس طعمی تازه و متفاوت کردهاید میتوانید سراغش بروید. دستور پخت این غذا نیز بسیار آسان است.
مواد لازم خورشت ریحان بادمجان برای ۴ نفر
ران گوسفند یا گوساله - ۴۰۰ گرم
روغن - به مقدار لازم
پیاز نگینی خردشده - یک عدد
زردچوبه - یک قاشق چایخوری
سبزی خردشده - ۵۰۰ گرم
آب لیمو ترش تازه - ۲ قاشق غذاخوری
بادمجان - ۴ عدد
نمک و فلفل - به مقدار لازم
سبزی این خورش شامل مواد زیر است :
ریحان ۲۰۰ گرم، نعناع۵۰ گرم، جعفری و گشنیز هر کدام ۱۰۰ گرم و تره ۵۰ گرم (۵۰۰ گرم)
دستور پخت و طرز تهیه خورشت ریحان بادمجان
۱-ابتدا سبزی خرد شده را خوب تفت دهید تا آبش کشیده شود.
۲-پیاز را در کمی روغن تفت دهید.
۳-گوشت خرد شده را اضافه کنید و زردچوبه و فلفل بزنید.
بیشتر بخوانید: تمام فوت و فنهای تهیه قیمه نثار سنتی قزوین
۴-وقتی گوشت تغییر رنگ داد سبزی سرخ شده را اضافه کنید و خوب هم بزنید.
۵- آب گرم به خورش اضافه کنید و اجازه دهید گوشت خوب بپزد و خورش به روغن بیفتد.
۶- بادمجانها را پوست بگیرید و نمک بزنید تا تلخی آنها گرفته شود وسپس سرخ کنید.
بیشتر بخوانید: طرز تهیه کامل رشته پلوی سنتی مجلسی
۷- آب لیمو و نمک خورش را اندازه کنید و بعد از یکی دو قل خورش را بردارید.
۸- خورش را در ظرفی بکشید و بادمجانها را رویش بگذارید.
منبع: روزنامه خراسان
12jav.net