2024/11/25
۱۴۰۳ دوشنبه ۵ آذر
پیشنهادات ما
طرز تهیه کامل رشته پلوی سنتی مجلسی

طرز تهیه کامل رشته پلوی سنتی مجلسی

اگر رشته پلو را با دستور پخت این مطلب تهیه کنید اطمینان داشته باشید غذایتان خوشمزه‌تر از همیشه خواهد شد.

دوات آنلاین -رشته پلو از جمله غذاهای سنتی و پرطرفدار ایرانی است که به عنوان غذای مجلسی نیز استفاده می‌شود. طرز تهیه این غذا را در زیر بخوانید.

 

مواد لازم برای رشته پلو

برنج (خیس شده) -  3 پیمانه

رشته پلویی - 3 پیمانه

سینه مرغ (خردشده) -  یک عدد

پیاز (رنده شده) -  یک عدد

کشمش -  یک پیمانه

زردچوبه، نمک و فلفل -  به میزان لازم

زعفران -   کمی

روغن -  به میزان لازم

دستور پخت رشته پلو را بخوانید

دستور پخت رشته پلو

1- داخل تابه ای مقداری روغن بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید تا گرم شود.

 

2- پیاز را به آن بیفزایید و تفت دهید تا کمی سبک شود.

 

3-  سپس زردچوبه، نمک و فلفل را به آن اضافه کنید و تفت دهید تا بوی ادویه به مشام برسد.

 

بیشتر بخوانید: عدس پلوی مجلسی با گوشت چرخ کرده را چه طور درست کنیم

 

4-  سینه مرغ را اضافه کنید و تفت دهید تا رنگ آن تغییر کند.

 

5-  سپس یک پیمانه آب به آن بیفزایید و حرارت را کم کنید و در ظرف را بگذارید تا به مدت 30 دقیقه بپزد.

 

در همین زمینه: طرز پخت ته چین مرغ مجلسی را ببینید

 

6-  مقداری آب و نمک را داخل قابلمه ای بریزید و روی حرارت قرار دهید تا به جوش آید.

 

7-  برنج را  به آن بیفزایید و 5 دقیقه پیش از آبکشی دو پیمانه رشته به آن اضافه و پس از این که برنج کمی نرم شد، آن را آبکشی کنید.

 

8- بقیه رشته ها را درون قابلمه ای حاوی مقداری آب به مدت 5 دقیقه حرارت دهید تا کمی نرم شود، سپس آبکش کنید.

 

در همین زمینه: دستور پخت خورش فسنجان مجلسی را ببینید

 

9- بعد کف قابلمه مقداری روغن بریزید و رشته ها را به صورت یک لایه در کف آن بریزید و زعفران روی آن اضافه کنید.

 

10- سپس مخلوط برنج و رشته را روی ته دیگ بریزید، بعد حرارت را زیاد کنید تا برنج کمی بخار کند.

 

11- حرارت را کم کنید و در قابلمه را ببندید تا برنج دم بکشد سپس  با کشمش و مرغ سرو کنید.

 

منبع: روزنامه خراسان

12jav.net

 

پیشنهادات ما
دیدگاه‌ها

نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.