2024/03/29
۱۴۰۳ جمعه ۱۰ فروردين
دستور پخت پیتزا مارگاریتا در خانه

دستور پخت پیتزا مارگاریتا در خانه

فوت و فن‌هایی را که برای پختن پیتزای خانگی مارگاریتا باید بدانید در این مطلب آمده است.

دوات آنلاین-اگر به فکر افتاده‌اید خودتان پیتزای خانگی درست کنید یکی از پیشنهادها پیتزای مارگاریتا است که همه کارهای آن را خودتان می‌توانید انجام بدهید و حتی خمیر آن را هم می‌توانید در خانه درست کنید.

 

مواد لازم برای خمیر پیتزا

آرد: ۲ یک چهارم تا ۳ یک چهارم پیمانه

مخمر: ۱ بسته

نمک:یک چهارم قاشق چایخوری

آب گرم:۱ پیمانه

روغن مایع یا روغن زیتون:۲ قاشق سوپخوری

 

طرز تهیه خمیر پیتزا مارگاریتا

یک چهارم آرد، مخمر و نمک را در یک کاسه بزرگ مخلوط کرده، آب و روغن را به آن اضافه میکنیم و با سرعت پایین همزن برقی به مدت ۳۰ ثانیه آن را بهم میزنیم. مواد چسبیده شده به کناره های ظرف را به طور مداوم با همزن میگیریم. سپس مواد را به مدت ۳ دقیقه با سرعت بالا هم میزنیم. به کمک یک قاشق تا جای ممکن از باقی آرد به این مایه اضافه کرده، مخلوط میکنیم. سپس خمیر را بر روی سطحی آرد پاشی شده قرار داده، بقیه آرد را با دست به آن اضافه کرده، خمیر را در کل به مدت ۶ تا ۸ دقیقه ورز میدهیم تا اینکه خمیری نسبتا سفت با سطحی نرم و ارتجاعی به دست آید.خمیر تا جایی نیاز به آرد دارد که بهدست نچسبد.سپس خمیر را به دو قسمت تقسیم کرده، رویش را میپوشانیم و میگذاریم ۱۰ دقیقه استراحت کند. برای اینکه خمیرتان معطر و خوش مزه تر شود می توانید از یک قاشق چای خوری سیر له شده و سبزیجات معطر استفاده کنید.

 

حالا که خمیر پیتزا را درست کردید یا آماده از بیرون خریدید نوبت به اصل کار است. مواد ذکر شده برای 4 نفر کافی است:

پیتزا مارگاریتا را چه طور درست کنیم

مواد لازم برای پیتزا مارگاریتا

گوجه فرنگی : سه عدد متوسط

ریحان تازه : 100 گرم

سیر : دو حبه

پنیر پیتزا : 300 گرم

خمیر پیتزا : به مقدار لازم

نمک : به مقدار لازم

فلفل : به مقدار لازم

دستور پخت پیتزا مارگاریتا

دستور پخت پیتزا مارگاریتا

ابتدا سیرها را با رنده ریز رنده می کنیم

 

در یک تابه با مقداری روغن تفت می دهیم تا طلایی شوند .

 

سپس گوجه فرنگی ها را رنده یا به صورت ریز خرد می کنیم و به تابه اضافه می کنیم.

 

مقداری نمک و فلفل اضافه می کنیم و تفت دادن را ادامه می دهیم تا آب گوجه فرنگی تبخیر شود.

 

بیشتر بخوانید: دستور پخت کامل 2 نوع پیتزای خانگی؛ پیتزای قارچ و گوشت و پپرونی

 

فر را با حرارت ۲۷۵ درجه سانتیگراد روشن می کنیم تا گرم شود.

 

مقداری ریحان را هم به تابه اضافه می کنیم و کمی از آن را برای تزیین روی پیتزا نگه می داریم.

 

پس از اینکه مایه پیتزا آماده شد آن را روی خمیر پیتزا پهن می کنیم.

 

ببینید: فیلم آموزش پخت پیتزای خانگی بدون فر

 

در این مرحله پیتزا را برای ۱۵ دقیقه داخل فر قرار می دهیم تا نیم پز شود .

 

سپس از فر خارج می کنیم و پنیر پیتزا را روی پیتزا می ریزیم و ریحانی که برای تزیین نگه داشته بودیم را هم روی پیتزا می گذاریم.

 

می توانیم چند حلقه نازک گوجه فرنگی هم برای تزیین روی پیتزا بگذاریم.

 

پیتزا را مجددا برای ۱۵ دقیقه دیگر داخل فر قرار می دهیم تا پختش کامل شود و پنیر طلایی شود.

 

پس از ۱۵ دقیقه پیتزای ما حاضر است.

 

پیتزا را روی یک سطح صاف قرار می دهیم و با کارد به ۸ قسمت تقسیم می کنیم.

 

در پایان روی پیتزا پودر آویشن می پاشیم و با سس کچاپ سرو می کنیم.

 

 

فوت و فن‌هایی که برای پختن پیتزا باید رعایت کنید

۱- ابتدا روی نان را سس بزنید. از سس گوجه یا رب گوجه همراه با سیر و پیاز رنده شده استفاده کنید.

 

۲- مقداری روغن زیتون روی سطح نان اسپری کنید.

 

۳- برای بهتر چسبیدن مواد ابتدا یک لایه پنیر پیتزا بزنید.

 

۴- بعد از اینکه مواد را روی نان چیدید یک لایه دیگر پنیر پیتزا بزنید و روی آن روغن زیتون اسپری کنید.

 

۵- اگر می خواهید پیتزا کشدار شود ۵ دقیقه پیش از اتمام پخت آن را از فر خارج کرده و یک لایه دیگر پنیر ریخته و روی آن آب اسپری کنید.

 

۶- به مواد اولیه پیتزا ریحان تازه اضافه کنید تا خوش طعم و خوش عطر شود.

 

۷- بعد از اینکه پیتزا پخته شد ۳ الی ۵ دقیقه به آن مهلت دهید سپس آن را سرو کنید. تا حسابی کشدار و جانانه شود!

 

منبع: سایت غذالند

12jav.net

 

دیدگاه‌ها

نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.