2024/11/24
۱۴۰۳ يکشنبه ۴ آذر
پیشنهادات ما
آیا زنبور عسل کرونا را درمان می‌کند

آیا زنبور عسل کرونا را درمان می‌کند

یک متخصص بیوشیمی بالینی درباره تاثیر زنبور عسل بر درمان کرونا صحبت کرده است.

دوات آنلاین-در حالی که متخصصان رشته‌های مختلف در سراسر جهان در جست‌وجوی راه درمان کرونا  هستند یک متخصص بیوشیمی بالینی توضیح داده با زهر زنبور عسل می توان این بیماری را کنترل کرد البته دکتر مینو محرز نیز گفته این موضوع قطعی نیست.

 

ادعایی درباره تاثیر زنبور بر کرونا

به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان پرفسور عظیم اکبرزاده خیاوی متخصص بیوشیمی بالینی که در شبکه 3 صحبت می‌کرد، درباره تأثیر زهر زنبور عسل بر درمان کرونا، ادعا کرد: با زهر زنبور عسل می‌توان کرونا را درمان کرد. در بعضی شهر‌ها مانند مشکین‌شهر و اردبیل هیچ کندوداری کرونا نگرفته است. بر اساس آزمایشی که با همکاری یکی از دانشجویان خود انجام داده‌ام مشاهده شد با تزریق زهر زنبور به یک بیمار حاد کرونایی، این فرد پس از یک روز کاملاً بهبود یافت و با تزریق زهر زنبور عسل در زانو، می‌توان کرونا را درمان کرد.

آیا ویروس کرونا با نیش زنبور عسل از بین می رود

او گفت: من حتی فرمول واکسن زهر زنبور عسل را برای ویروس کرونا آورده‌ام. از شمال کره زمین تا جنوب کشور بدانند واکسن هم نمی‌تواند برای از بین رفتن ویروس کرونا موثر باشد بلکه تنها نیش زنبور عسل این قابلیت را دارد. اگر حدود یک ماه زهر نیش زنبور را به کارشناسان ما بدهید می‌توانند داروی مناسب این ویروس منحوس را کشف کنند. باید بدانید این دارو هیچ عارضه‌ای هم ندارد و حتی می‌تواند راه‌حلی برای رفع بیماری حاد تنفسی باشد.

 

پاسخ مینو محرز به درمان کرونا با نیش زنبور عسل

مینو محرز متخصص بیماری‌های عفونی و عضو کمیته علمی ستاد ملی مدیریت مقابله با کرونا درباره زهر زنبور عسل و تاثیر آن روی ویروس کرونا اظهار کرد: در حال حاضر موضوع تاثیر زهر زنبور عسل بر ویروس کرونا قطعی نیست و هنوز اطلاع و مقاله‌ای در این باره بیرون نیامده است.

 

او گفت: البته شاید این موضوع مقاله و مطالعات خود پرفسور اکبرزاده خیاوی متخصص بیوشیمی بالینی باشد که هنوز درباره آن به قطعیت با ستاد مقابله با کرونا در وزارت بهداشت صحبتی نشده است.

 

محرز بیان کرد: پس لطفاً مردم به اشتباه سمت این اطلاعات نروند تا موارد این چنینی بررسی دقیق شود.

12jav.net

 

پیشنهادات ما
دیدگاه‌ها

نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.