سس هریسا چیست و چگونه درست میشود
طرز تهیه سس هریسا را که نوعی سس تند است در این مطلب بخوانید.
دوات آنلاین-اگر از طرفداران غذاهای تند هستید میتوانید خودتان سس هریسا را در خانه درست کنید و این سس را روی غذاهای مختلف بریزید. سس هریسا معمولا همراه با غذاهای آفریقایی استفاده میشود اما شما میتوانید بنا به سلیقه خودتان آن را با انواع و اقسام غذاها امتحان کنید. دستور تهیه این سس را به نقل از ایرنا زندگی بخوانید:
مواد لازم برای سس هریسا
سیر له شده: ۳ حبه
روغن زیتون: ۲ قاشق غذاخوری
پودر زیره سبز: نصف قاشق چای خوری
پودر زیره سیاه: ۱ قاشق چای خوری
پودر تخم گشنیز: ۱ قاشق چای خوری
فلفل چیلی قرمز خشک: ۱۰ تا ۱۲ عدد
نمک: نصف قاشق چای خوری
طرز تهیه سس هریسا
۱. فلفل چیلیهای خشک را نیم ساعت در آب جوش بریزید تا خیس بخورد و بعد دانههای داخل و ساقهاش را بگیرید.
بیشتر بخوانید: سس پستو را چه طور درست کنیم
۲. بعد از آبکشی فلفلها آنها را به همراه روغن زیتون، سیر و نمک در دستگاه غذا ساز بریزید و هم بزنید تا کاملا با هم مخلوط شوند.
بیشتر بخوانید: طرز تهیه سس بشامل به سبک رستورانها
۳. بعد به مخلوط آماده شده زیره سبز و سیاه و همچنین تخم گشنیز اضافه کنید و هم بزنید تا کاملا یکدست شوند.
بیشتر بخوانید: طرز تهیه کامل سس قارچ برای انواع غذاها
۴. سس آماده شده را در یک محفظه بدون هوا قرار دهید و مقداری روغن داخلش بریزید تا تازه بماند. این سس را میتوانید به مدت یکماه در یخچال قابل استفاده است.
12jav.net