سس پستو را چه طور درست کنیم
تمام فوت و فنهای درست کردن سس پستو را در این مطلب بخوانید.
دوات آنلاین-سس پستو از آن سسهای خوشمزه است که مخصوصا برای پاستا بسیار مناسب است. البته برای فستفودهای دیگر هم از آن استفاده میشود. طرز تهیه سس پستو را به نقل از ایرنا زندگی بخوانید:
مواد لازم برای سس پستو
دانۀ کاج: نصف پیمانه
ریحان تازه: ۴ پیمانه
پنیر پارمزان رنده شده: نصف پیمانه
سیر: ۱ حبه
نمک و فلفل: به میزان لازم
روغن زیتون: نصف پیمانه
طرز تهیه سس پستو
۱. ابتدا فر را با دمای ۱۷۵ درجه سانتی گراد گرم کنید بعد دانه های کاج یا گردو را روی سینی بریزید و به مدت ۵ الی ۸ دقیقه در فر بگذارید تا بو داده شود و طلایی رنگ شود.
۲. بعد دانهها را از فر خارج میکنیم و میگذاریم تا خنک شود.
بیشتر بخوانید: طرز تهیه کامل سس قارچ برای انواع غذاها
۳. سپس دانهها را با پنیر، سیر، ریحان و مقداری نمک و فلفل در غذا ساز بریزید تا کاملا مخلوط و له شوند
۴. اگر هم دوست داشته باشید دانههای کاج مثل کرانچی شود میتوانید در هنگام مخلوط کردن و خرد کردن مواد از له شدن آن جلوگیری کنید.
۵. روغن زیتون را هم به بقیه مواد داخل غذا ساز اضافه کنید و سرعت را کم کنید تا سس با روغن مخلوط شود و کاملا یکدست شود.
۶. این سس را میتوانید به مدت ۳ روز در یخچال نگه دارید و برای پاستای پخته شده سرو کنید
12jav.net