طرز پخت تاس کباب گیاهی با قارچ
تاس کباب گیاهی یک غذای سالم و مقوی است که مخصوصا برای وعده شام خیلی مناسب است. دستور تهیه آن را در این مطلب بخوانید.
دوات آنلاین -اگر قصد دارید کمی از غذاهای گوشت و مرغی فاصله بگیرید و یک شام یا ناهار گیاهی میل کنید بد نیست تاس کباب بپزید. طرز تهیه و دستور پخت این غذا در ادامه آمده است.
مواد لازم برای تاس کباب گیاهی
سیب زمینی - یک عدد بزرگ
قارچ - ۱۲عدد
آلو بخارا - ۱۲ تا ۱۶ عدد
هویج - یک عدد بزرگ
لوبیا چیتی - نصف پیمانه
گوجه فرنگی - ۴ عدد
پیاز - یک عدد متوسط
روغن کنجد یا زیتون - به میزان لازم
نمک، فلفل، زردچوبه، زنجبیل،دارچین - به میزان لازم
دستور تهیه تاس کباب
1- لوبیا را خیس کنید و بپزید.
بیشتر بخوانید: طرز تهیه دلمه سبزیجات رژیمی بدون گوشت
2- سیبزمینی را به صورت حلقههای یک سانتی و قارچ را ورقه ورقه کنید.
3- هویج، پیاز و دو عدد از گوجه فرنگی ها را حلقه حلقه کنید. همه مواد خرد شده را به همراه آلو و لوبیای پخته شده به صورت لایه لایه در ظرف بریزید.
4- بقیه گوجه فرنگی ها را با دو لیوان آب مخلوط و نمک ،فلفل ، زنجبیل و ادویه کاری را به آن ها اضافه کنید و روی کل مواد بریزید و با حرارت ملایم بپزید.
فیلم: دستور پخت کوکوی لوبیا سبز
5- در آخر پخت دارچین را بریزید و زمان سرو غذا از روغن زیتون استفاده کنید .
12jav.net