2020/05/27
۱۳۹۹ چهارشنبه ۷ خرداد
باترمیلک چیست و طرز تهیه آن چگونه است

باترمیلک چیست و طرز تهیه آن چگونه است

باترمیلک به چه کاری می‌آید و چه فایده‌ای دارد؟ باترمیلک مایعی ترش و زرد رنگ است که برای نگهداری رطوبت کیک و سبکی آن بسیار مهم است. طرز تهیه خانگی باترمیلک را در این مطلب بخوانید

دوات آنلاینباترمیلک  مایعی است که بعد از کره گیری خامه  به دست می آید و می تواند طعم و مزه کیک شما را بسیار عالی کند و رطوبت آن را حفظ کند.

 

باترمیلک ترش مزه و زرد رنگ است و نمیتوان آن را به تنهایی استفاده کرد. این مایع را در قنادی ها می فروشند اما شما به راحتی می توانید در خانه آن را تهیه کنید.

باترمیلک چیست

طرز تهیه باترمیلک در خانه

یک قاشق غذاخوری آب لیمو یا سرکه سفید را به شیر بیفزایید و آن را هم بزنید.

 

بیشتر بخوانید: گوش فیل خانگی؛ طرز تهیه کامل و گام به گام

 

10 الی 15 دقیقه در دمای اتاق بدون همزدن قرار بدهید. تا این ترکیب حالت بریدگی پیدا می کند.

 

ترکیب را مخلوط کرده و باترمیلک آماده می شود.

طرز تهیه باترمیلک

باترمیلک درا چگونه استفاده می‌کنند

باترمیلک برای آن است که رطوبت کیک حفظ شود و مزه خوبی داشته باشد. باترمیلک علاوه بر نتیجه عالی در بافت و طعم کیک ، به دلیل دارا بودن حالتی اسیدی ، به هضم غذا هم کمک می کند.

 

در خیلی از کیک های رژیمی، مقدار روغن را نصف کرده و به جای آن از باترمیلک استفاده می کنند.

 

 

 

کلید واژه
دیدگاه‌ها

نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.