لواشک خانگی گوجه سبز یا آلوچه را چه طور درست کنیم
تمام فوت و فنهای درست کردن لواشک را در این مطلب بخوانید.
دوات آنلاین-فقط لواشک خورهای حرفهای و آنهایی که خوراکیهای ترش دوست دارند میدانند لواشک گوچه سبز و آلوچه چقدر لذیذ هستند. شما هم میتوانید این لواشک را در خانه درست کنید. طرز تهیه آن را به نقل از ایرنا زندگی بخوانید:
مواد لازم برای درست کردن لواشک خانگی
گوجه سبز یا آلوچه: ۲ کیلوگرم
آب: به میزان لازم
نمک: به میزان لازم
طرز تهیه لواشک گوجه سبز
۱. برای تهیه لواشک گوجه سبز ابتدا باید گوجه سبزها را شسته و داخل یک قابلمه بزرگ بریزید.
۲. مقداری آب روی میوهها بریزید. آب باید به قدری باشد که کامل روی گوجه سبزها را بپوشاند.
۳. به مقدار کم نمک و در صورت تمایل کمی شکر به گوجهها اضافه کنید و قابلمه را روی حرارت قرار دهید. در ظرف را کامل نبندید زیرا سر میرود.
۴. آنها را با یک کفگیر هم بزنید تا هم ته نگیرد و هم بهتر له شود.
بیشتر بخوانید: چطور در خانه بستنی ایتالیایی درست کنیم
۵. وقتی گوجه سبزها پخته شدند و مایع به غلظت رسید، شعله را خاموش کرده و اجازه دهید کمی خنک شوند سپس از صافی عبور دهید.
۶. در این مرحله، هسته گوجهسبزها جدا میشود و فقط عصاره میوه از صافی میگذرد.
۷. این کار را تا زمانیکه تفاله خیلی کمی باقی بماند، ادامه دهید.
۸. مایع بهدستآمده پس از همزدن، باید به اندازه ماست زدهشده غلیظ باشد.
۹. داخل یک سینی و یا سفره را با روغن مایع به خوبی چرب کنید، البته نباید این روغن زیاد باشد، فقط به اندازهای که خاصیت جداسازی داشته باشد.
۱۰. مایع لواشک را بهم بزنید تا یکدست شود و بعد داخل سینی بریزید طوریکه ضخامت آن کمتر از هشت میلیمتر شود. (اگر لواشک بیشازحد ضخیم شده و یا یکدست نشده باشد، کپک میزند.)
۱۱. سینیها را در جاییکه در معرض آفتاب باشد و به دور از رطوبت قرار دهید تا لواشک گوجه سبز خشک شود.
۱۲. بعد از حدود ۲ تا ۳ روز لواشک گوجه سبز شما آماده مصرف است. میتوانید لواشکها را لایهبهلایه داخل نایلون قرار داده و در یخچال نگهداری کنید.
12jav.net