لواشک زردآلو چطور درست می شود
همه فون و فن های مربوط به درست کردن لواشک زردآلوی خانگی را اینجا یاد بگیرید.
دوات آنلاین -لواشک زردآلو از لواشک های پرطرفدار است که شما می توانید نوع خانگی آن را تمیز و بهداشتی درست کنید و اتفاقا می تواند مفید هم باشید، به ویژه برای رفع یبوست. اما طرز تهیه آن چگونه است؟
مواد لازم برای لواشک زردآلو
به نوشته فرارو شما برای درست لواشک خانگی زردآلو ابتدا باید مواد زیر را آماده کنید:
زردآلو تازه: ۲ کیلوگرم
آب: نصف لیوان
نمک یا شکر: به دلخواه
طرز تهیه لواشک خانگی زردآلو
ابتدا زردآلوها را بشویید و هسته آنها را خارج کنید.
زردآلوها را درون قابلمه بریزید و نصف لیوان آب به آنها اضافه کنید.
قابلمه را روی حرارت کم قرار بدهید تا زردآلوها آرام آرام بجوشند و نرم شوند.
بیشتر بخوانید: لواشک گوجه سبز یا آلوچه را چه طور درست کنیم
زمانی که زردآلوها کاملا نرم شدند و پوست آنها از گوشت میوه جدا شد، آنها را صاف کنید.
آنقدر زردآلوها را درون صافی فشار بدهید تا تنها پوست آنها باقی بماند و گوشت آن از صافی خارج شود.
گوشت بدون پوست میوه زردآلو را درون قابلمه کوچکتری بریزید و آن را روی شعله ملایم اجاق گاز قرار بدهید. به دلخواه میتوانید کمی نمک یا شکر هم به آن اضافه کنید.
زردآلوهای له شده را باید مدام به هم بزنید تا نسوزند و حالتی خمیری به خود بگیرند.
سپس آنها را قبل از سرد شدن داخل سینی فلزی به صورت یکنواخت پهن کنید. بهتر است با پلاستیک کف سینی را بپوشانید تا لواشک به سینی نچسبد. هرچه سینی پهنتر باشد، لواشک نازکتری به عمل میآید.
سینی را زیر نور آفتاب یا اگر در آپارتمان زندگی میکنید، جلوی باد پنکه قرار بدهید. خشک شدن لواشک ممکن است ۳ تا ۶ روز طول بکشد.
برای اینکه خاک بر روی لواشکها ننشیند، لازم است در طول فرایند خشک شدن روی سینی را با پارچهای نازک بپوشانید.
12jav.net