چه کنیم که شنیسل ماهی خوشمزهتر شود؛ دستور پخت کامل
طرز تهیه شنیسل ماهی را در مطلب زیر بخوانید. این روش باعث میشود ماهی بوی بد نداشته باشد و بسیار خوشمزه شود.
دوات آنلاین-ماهی از آن خوراکیهایی است که میتوان آن را به شکلها و با مزههای مختلف طبخ کرد. یکی از خوشمزهترین انواع غذاهای دریایی شنیسل ماهی است که طرفداران زیادی دارد. دستور پخت این غذا را به نقل از باشگاه خبرنگاران بخوانید:
مواد لازم برای شنیسل ماهی
ماهی: ۱ عدد
آب لیمو: ۱ قاشق غذاخوری
تخم مرغ: ۱ عدد
سویا سس: ۱ قاشق غذاخوری
آرد سفید: ۳-۲ قاشق غذا خوری
آرد سوخاری: ۳-۲ قاشق غذا خوری
نمک: به مقدار دلخواه
فلفل: به مقدار دلخواه
روغن مخصوص سرخ کردنی: به میزان لازم
دستور پخت شنیسل ماهی
ماهی را به مدت ۲۰ دقیقه با آب لیمو، سرکه، سویا سس، نمک و فلفل مزه دار کنید.
ماهی را در آبکش بریزید و بگذارید آب اضافی آن برود.
سپس آن را به آرد معمولی، سپس تخم مرغ و نهایتاً آرد سوخاری آغشته نمایید و در روغن سرخ کنید.
12jav.net