2020/04/08
۱۳۹۹ چهارشنبه ۲۰ فروردين
چه کنیم که شنیسل ماهی خوشمزه‌تر شود؛ دستور پخت کامل

چه کنیم که شنیسل ماهی خوشمزه‌تر شود؛ دستور پخت کامل

طرز تهیه شنیسل ماهی را در مطلب زیر بخوانید. این روش باعث می‌شود ماهی بوی بد نداشته باشد و بسیار خوشمزه شود.

دوات آنلاین-ماهی از آن خوراکی‌هایی است که می‌توان آن را به شکل‌ها و با مزه‌های مختلف طبخ کرد. یکی از خوشمزه‌ترین انواع غذاهای دریایی شنیسل ماهی است که طرفداران زیادی دارد. دستور پخت این غذا را به نقل از باشگاه خبرنگاران بخوانید:

 

مواد لازم برای شنیسل ماهی

ماهی: ۱ عدد

آب لیمو: ۱ قاشق غذاخوری

تخم مرغ: ۱ عدد

سویا سس: ۱ قاشق غذاخوری

آرد سفید: ۳-۲ قاشق غذا خوری

آرد سوخاری: ۳-۲ قاشق غذا خوری

نمک: به مقدار دلخواه

فلفل: به مقدار دلخواه

روغن مخصوص سرخ کردنی: به میزان لازم

دستور پخت شنیسل ماهی

دستور پخت شنیسل ماهی

ماهی را به مدت ۲۰ دقیقه با آب لیمو، سرکه، سویا سس، نمک و فلفل مزه دار کنید.

 

ماهی را در آبکش بریزید و بگذارید آب اضافی آن برود.

 

سپس آن را به آرد معمولی، سپس تخم مرغ و نهایتاً آرد سوخاری آغشته نمایید و در روغن سرخ کنید.

 

کلید واژه
دیدگاه‌ها

نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.