2020/08/05
۱۳۹۹ چهارشنبه ۱۵ مرداد
نکات ریز آشپزی برای از بردن بوی زهم مرغ

نکات ریز آشپزی برای از بردن بوی زهم مرغ

بوی زهم مرغ را خیلی ساده و با ترفندهای راحت می‌توان از بین برد. روش‌های این کار در مطلب زیر آموزش داده شده است.

دوات آنلاین-غذاهای با مرغ در میان ما ایرانیان طرفداران زیادی دارد اما خیلی‌ها هم با بوی زهم مرغ مشکل دارند و نمی‌دانند هنگام آشپزی چه باید بکنند که این بو کمتر شود. نکات ریزی برای برطرف کردن بوی بد مرغ وجود دارد که می‌توانید به نقل از تابناک بخوانید:

 

استفاده از گیاهان معطر برای از بین بردن بوی زهم مرغ

با گیاهانی مانند رزماری، سیر و پیاز مرغ را طعم دار کنید تا بوی آن از بین برود.

 

برای از بین بردن بوی نامطبوع مرغ یا گوشت گوسفند هنگام پخت، چند شاخه رزماری به مواد گوشتی اضافه کرده و بعد پخت از دورن ظرف خارج کنید.

 

در زمان کباب کردن، علف لیمو داخل مرغ قرار دهید.

 

در زمان سرخ کردن، زنجبیل به آن اضافه کنید.

 

در زمان خواباندن مرغ، از سیر رنده شده زیادی استفاده کنید.

 

اگر هنگام پخت مرغ برای گرفتن بوی زهم آن پیاز، برگ بو یا نظایر آن را ندارید میتوانید از هویج استفاده کنید.

 

ببینید: آموزش پخت مرغ شکم پر خانگی بدون نیاز به فر

 

در آب مرغ در حال پخت، یک عدد سیب، ۲ چوب دارچین، چهارعدد میخک، کمی زنجبیل و یک چهارم پیمانه سرکه اضافه کنید تا بوی نامطبوع مرغ از بین برود.

بهترین روش ها برای از بین بردن بوی زهم مرغ

یک روش بسیار ساده برای از بین بردن بوی بد مرغ

یکی از روش‌های از بین بردن بوی بد مرغ این روش بسیار ساده و ابتدایی در تهیه مرغ می‌باشد.

 

ابتدا مرغ را تکه تکه کرده دو عدد پیاز را رنده کرده با نمک و زعفران آب شده و یک قاشق غذا خوری آبلیمو مخلوط میکنیم.

 

ببینید: دستور پخت کامل و نحوه سرو جوجه چینی

 

سپس در یک قابلمه یک لایه مرغ چیده و مقداری از مواد را روی آن می‌ریزیم.

 

به همین روش ادامه می‌دهیم تا مواد تمام شود سپس مقداری روغن اضافه و مرغ را دم می‌اندازیم و زیر قابلمه را کم کرده تا بپزد.

 

3 روش بسیار آسان دیگر

مرغ را در سس یا آب لیمو بخوابانید.

 

ببینید: دستور پخت مرغ سوخاری کاملا متفاوت

 

یک شب قبل، کمی نمک روی تکه‌های مرغ بپاشید و در صافی قرار دهید تا آب آن خارج شود. روز بعد خوب آن را بشویید.

 

مرغ را ابتدا در کره تفت دهید و سپس روال پخت را ادامه دهید. تکه‌های مرغ را به مدت ۳۰ دقیقه در آب لیمو، سرکه یا زردچوبه بخوابانید.

 

 

کلید واژه
دیدگاه‌ها

نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.