2020/09/20
۱۳۹۹ يکشنبه ۳۰ شهريور
دستور پخت کامل بلاندی برای مهمانی‌های صبحانه

دستور پخت کامل بلاندی برای مهمانی‌های صبحانه

می‌توانید در مهمانی‌های صبحانه با بلاندی از مهمانان خود پذیرایی کنید. طرز تهیه آن بسیار ساده است و می‌توان از دستور پخت زیر کمک بگیرید.

دوات آنلاین-اگر می‌خواهید در مهمانی صبحانه ای که برگزار می‌کنید پذیرایی خاص و ویژه‌ای انجام بدهید و سفره‌تان متفاوت باشد می‌توانید بلاندی درست کنید. دستور پخت بلاندی را به نقل از ایرنا بخوانید:

 

مواد لازم برای بلاندی

۶ قاشق غذاخوری کره

۱ پیمانه بادام‌زمینی خرد شده

۱ پیمانه فندق خرد شده

۱ پیمانه گردو خرد شده

۳ چهارم پیمانه کره بادام  زمینی

۱ دوم لیوان عسل

۲ قاشق غذاخوری  تخم کتان آسیب شده

۲ قاشق چایی‌خوری وانیل

۱ قاشق چایی‌خوری نمک

۱ دوم قاشق غذاخوری بکینک پودر

۳ عدد تخم‌مرغ بزرگ

بلاندی مناسب برای مهمانی صبحانه

طرز تهیه و دستور پخت بلاندی

فر را از قبل تا ۳۵۰ درجه گرم کنید. یک ظرف پخت ۸ در ۸ را برداشته و دیواره‌های داخلی آن را با روغن مایع چرب کنید.

 

یک کاغذ مومی بردارید و کف ظرف بخوابانید و از دو طرف به دیواره‌ها بچسبانید. آجیل‌ها را در ۶ قاشق غذاخوری کره،بر حرارت کم تفت دهید تا ۶ دقیقه کهرنگ کره قهوه‌ای شود و آن را کنار بگذارید.

 

ببینید: طرز تهیه 8 نوع املت متفاوت برای مهمانی‌ صبحانه

 

حالا کره بادام زمینی، عسل، تخم کتان، وانیل، نمک، بکینگ پودر را در تابه بهم بزنید تا مخلوط و طبخ شوند تا ۱ دقیقه.

 

حال این خمیر به دست آمده را در ظرف چرب شده ۸ در ۸ پهن و یک‌دست کنید. بعد آجیل‌ها را اضافه کنید و باز هم روی مواد یک‌دست کنید.

 

در فر بگذارید تا مواد پف کنند و رویشان کمی طلایی شود. ۱۶ تا ۲۰ دقیقه بگذارید تا خنک شود و آن را قطعه قطعه کنید. این کیک را در یخچال نگه دارید و برای مصرف روزانه اگر خواستید آن را کمی گرم کنید.

 

کلید واژه
دیدگاه‌ها

نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.