دستور پخت کامل سوفله سبزیجات ؛غذایی سالم و خوشمزه
دستور پخت سوفله سبزیجات بسیار آسان است. این غذا از جمله غذاهایی است که میتوانید با آن از مهمانان خود نیز پذیرایی کنید البته به رسم ایرانیان بد نیست غذای دیگری را نیز مکمل آن قرار بدهید.
دوات آنلاین-سوفله سبزیجات همه ویژگیهای لازم برای یک غذا را دارد. هم خوشمزه است. هم سالم است و هم برای سلامتی بسیار مفید است. حتی در مهمانیهایتان نیز میتوانید از این غذا استفاده کنید. پس دستور پخت و طرز تهیه آن را به نقل از ایرنا بخوانید:
مواد لازم برای سوفله سبزیجات
سیب زمینی پخته و حلقه شده: ۳ عدد
هویج پخته و حلقه شده: ۳ عدد
بادمجان سرخ شده: ۳ عدد
گوجه فرنگی حلقه شده: ۲ عدد
شیر: ۱ لیوان
آرد ذرت یا آرد گندم: ۱ قاشق غذاخوری سرپر
زردچوبه، پودر سیر و کاری: از هر کدام ۱ قاشق غذاخوری
جعفری خرد شده: ۴ قاشق غذاخوری
پنیر پیتزای رنده شده: ۱۰۰ گرم
طرز تهیه سوفله سبزیجات
۱. برای تهیه سوفله سبزیجات داخل ظرف نسوزی کمی روغن بریزید.
۲. لایه لایه حلقههای سیب زمینی، بادمجان، حلقههای هویج و حلقههای گوجه فرنگی را به ترتیب، کف ظرف بچینید.
ببینید: دستور پخت سوفله سیب زمینی
۳. شیر سرد را با ادویهها مخلوط کنید، آرد را به آن اضافه کرده و خوب مخلوط کنید. اگر شیر سرد نباشد مواد به خوبی مخلوط نمیشوند.
۴. شیر را روی حرارت ملایم قرار دهید تا شروع به حباب زدن کند.
بیشتر بخوانید: جامبوشلز یا ماکارونی صدفی؛ فینگرفودی لذیذ
۵. سس حاصل را روی سبزیجات چیده شده در قابلمه بریزید و روی آن جعفری خرد شده و پنیر رنده شده بپاشید.
۶. قابلمه را در فر گرم شده روی حرارت ۱۵۰ درجه سانتیگراد قرار دهید تا روی سوفله طلایی شود.
12jav.net