طرز تهیه سوفله سبزیجات؛ غذای سبک برای شام
سوفله سبزیجات غذایی ساده و متفاوت برای شام است که می توانید آن را طبق دستور پخت این مطلب در خانه درست کنید.
دوات آنلاین -سوفله سبزیجات گزینه مناسبی برای شام است. این غذا را به روش های مختلف درست می کنند اما یک دستور پخت متفاوت و خوش طعم را در ادامه بخوانید.
در سوفله سبزیجات چی بریزیم
به نوشته خراسان مواد لازم برای 4 نفر به شرح زیر است:
سیب زمینی: 800 گرم
کدو و قارچ ریز: از هر کدام 200 گرم
فلفل دلمه ای قرمز و زرد: 2 عدد
پنیر پارمزان: 20 گرم
پنیر گودا: 55 گرم
زرده تخم مرغ: 5 عدد
سفیده تخم مرغ: 7 عدد
کره: 2-3 قاشق غذاخوری
آرد: 4 قاشق غذاخوری
خامه و شیر داغ: از هر کدام یک پیمانه
آب لیمو: یک قاشق مرباخوری
نمک و فلفل: به میزان لازم
دستور پخت سوفله سبزیجات با فر
۱-فر را روی حرارت ۱۹۰ درجه سانتیگراد گرم کنید.
بیشتر بخوانید: طرز تهیه سوفله ساده با قارچ
2- سیب زمینی را پوست و به قطعات بزرگ خرد کنید.
3- کدو را بشویید و پس از خشک شدن به صورت ورقهای خرد کنید.
4- قارچها را تمیز بشویید و بگذارید خشک شوند و فلفل دلمهای را برشهای طولی بزنید.
5- همه سبزیجات خرد شده را در کاسهای بریزید و روی آن ۱-۲ قاشق غذاخوری روغن اضافه کنید و نمک و فلفل سیاه بپاشید تا مزه دار شوند.
6- کف ظرف سوفله را کره بمالید و با ورق آلومینیوم یک یقه دور آن بیندازید.
فیلم: دستور پخت سوفله سیب زمینی
7- کره را در تابه روی حرارت ملایم ذوب کنید و آرد را ۱-۲ دقیقه در آن تفت دهید.
8- شیر را اضافه کنید و هم بزنید تا مایه صاف و غلیظ شود ، خامه را اضافه کنید و هم بزنید تا داغ شود، ولی نجوشد. سپس تابه را از روی حرارت بردارید.9- زرده تخم مرغ را بزنید تا کرم رنگ شود و سپس کم کم در مایه داغ بریزید و هم بزنید. سیب زمینی، قارچ، کدو، فلفل دلمهای و پنیر را اضافه کنید و هم بزنید.
10- فرصت دهید تا مایه کمی خنک شود. در این فاصله سفیده تخم مرغ را با آب لیمو بزنید تا آهاری شود.
11- سفیده را آهسته روی مایه گرم بریزید و مخلوط کنید.
12- مخلوط مواد را آهسته در ظرف سوفله بریزید و ۲۰-۲۵ دقیقه در فر بگذارید تا سبزیجات پخته و نرم شوند. همین که سفیده تخم مرغ ببندد و رویه پنیر طلایی شود، از فر خارج و به صورت داغ سرو کنید.
12jav.net