2024/03/29
۱۴۰۳ جمعه ۱۰ فروردين
دستور پخت کامل لازانیا به سبک آشپزهای حرفه‌ای رستوران‌ها

دستور پخت کامل لازانیا به سبک آشپزهای حرفه‌ای رستوران‌ها

چه کار کنیم که لازانیای ما به خوشمزگی لازانیای رستوران‌های معروف شود؟ فوت و فن‌های پخت حرفه‌ای لازانیا در این مطلب آمده است.

دوات آنلاین-لازانیا از آن غذاهایی است که پختن آن فوت و فن‌های زیادی دارد. اگر می‌خواهید مثل یک آشپز حرفه‌ای لازانیا بپزید دستورالعمل‌های زیر را به نقل از آخرین خبر بخوانید و رعایت کنید.

 

فوت و فن درست کردن مایه لازانیا

۱ – میزان مایه لازانیا کم باشد. ( منظور از مایه گوشت، مرغ یا سبزیجات است )

 

۲ – مایه لازانیا کم چرب باشد. حتی اگر از گوشت چرخکرده گوسفندی استفاده میکنید، بدون چربی باشد، چون اگر گوشتتان چرب باشد، لازانیای شما به دلیل ترکیب با مواد دیگر بوی چربی دنبه خواهد گرفت.

 

۳ – پیاز استفاده شده در لازانیا ( برای گرفتن بوی زهم گوشت ) خیلی ریز خرد شده یا رنده شود و یا از پودر پیاز استفاده کنید.

 

۴ – اگر از رب در مایه لازانیا استفاده میکنید، میزان آن بسیار کم باشد و ترجیحاً لازانیایی که با سس سفید ( بشامل سس ) تهیه میشود، مطلوب تر است که رب در آن استفاده نشود و برای رنگ گرفتن گوشت از کمی زردچوبه استفاده کنید.

دستور پخت کامل لازانیا

طرز استفاده از سس در لازانیا

۵ – حتما اولین لایه ای که در ظرف میریزید سس سفید باشد. ( کف ظرف )

 

۶ – روی سس سفید ورقه های لازانیا را بچینید.

 

مواد لازانیا را چگونه پخش کنیم

۷ – بعد از هر لایه ورق لازانیا، یک لایه خیلی خیلی خیلی نازک مایه گوشتی یا سبزیجات بریزید.

 

۸ – روی هر لایه مایه گوشتی، مقدارخیلی کمی پنیر پیتزا (موزارلا) رنده شده و پودر پنیر پارمزان بریزید. ( پنیر پارمزان خیلی ضروری نیست )

 

فوت و فن استفاده از پنیر در لازانیا

۹ – پس از ریختن پنیر روی هر لایه، سس سفید فراوان بریزید.

 

۱۰ – وقتی لایه ها تمام شد روی آخرین لایه، بعد از گذاشتن ورق لازانیا، مایه گوشتی یا سبزیجات نریزید، فقط سس سفید بریزید.

۱۱ – در آخرین لایه روی سس سفید را با پنیر پیتزای فراوان پوشش دهید.

دستور پخت کامل لازانیا

نحوه پختن لازانیا در فر

۱۲ – قبل از قرار دادن در فر، مقداری آب را با آب پاش روی لازانیا اسپری کنید.

 

۱۳ – حتما در انتهای پخت گریل را روشن کنید و حدود ۱۰ دقیقه از بالا حرارت دهید تا پنیر روی لازانیا طلایی شود. در این مدت چند بار به فر سر بزنید و مراقب باشید پنیر نسوزد.

 

بیشتر بخوانید: پیتزای خانگی؛ دستور کامل پخت و تمام فوت‌ و فن ها

 

۱۴ – وقتی لازانیا را از فر در آوردید، بلافاصله سرو نکنید و صبر کنید تا دمای پنیر کمی پایین بیاید.

 

۱۵ – در صورت امکان به صورت تک نفره سرو کنید، ولی اگه با ظرف پخت سرو میکنید، خودتان از قبل لازانیا را برش زده و به روی میز ببرید.

12jav.net

 

کلید واژه
دیدگاه‌ها

نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.