2019/11/15
۱۳۹۸ جمعه ۲۴ آبان
دستور پخت و طرز تهیه کامل آش اسفناج

دستور پخت و طرز تهیه کامل آش اسفناج

آش اسفناج را معمولا با گوشت قلقلی درست می‌کنند. دستور پخت و طرز تهیه این آش در این مطلب آمده است.

دوات آنلاین-آش اسفناج شاید مورد پسند همه نباشد اما واقعا خوشمزه و برای بدن بسیار مفید است. اگر قصد دارید در هوای سرد آش اسفناج بپزید دستور تهیه آن را به نقل از آکا ایران بخوانید:

 

مواد لازم برای آش اسفناج

گوشت چرخ کرده ۲۰۰ گرم

پیاز ۱ عدد

اسفناج ۴۰۰ گرم

برنج خام نصف پیمانه

رشته ۷۰ گرم

آب ۲ لیتر

کشک به مقدار لازم

پیاز داغ و سیرداغ به مقدار لازم

نمک و فلفل به مقدار لازم

دستور پخت و طرز تهیه کامل آش اسفناج

دستور پخت آش اسفناج

ابتدا آب را همراه برنجی که شستید داخل یه قابلمه بزرگ بریزید و صبر کنید تا برنج کاملا پخته و تقریبا له شده و لعاب بیندازد.

 

وقتی برنج نرم شد، ۱ تا ۲ قاشق غذاخوری سیر داغ به آن اضافه کنید.

 

یک عدد پیاز را رنده کرده و آب آن را بگیرید. حالا گوشت چرخ کرده، پیاز و نمک و فلفل را داخل یک کاسه خوب با هم ورز دهید و گوشت‌های قلقلی کوچک درست کنید.

 

سپس گوشت‌های قلقلی را به قابلمه اضافه کنید و اجازه دهید حدود ۱۵ تا ۲۰ دقیقه خودشان را بگیرند.

 

اسفناج‌ها را خرد کنید و به مواد اضافه کنید. بهتر است اسفناج داخل آش را درشت خرد کنید تا ظاهر آش بهتر شود.

 

سپس به مقداری که دوست دارید به آش کشک هم اضافه کنید و صبر کنید تا آش جا بیفتد.

 

وقتی سبزی پخت، رشته را هم اضافه کنید و خوب آش را هم بزنید تا رشته‌ها به هم نچسبند. صبر کنید تا رشته‌ها خوب پخته و ضخیم شوند.

 

بیشتر بخوانید:

دستور پخت آش اوماج ؛ غذای سنتی آذربایجان

دستور پخت کامل آش پرپوله ،آش سنتی کردستان

دستور پخت کامل آش سبزی شیرازی

 

در نهایت به آش نعنا داغ هم اضافه کنید. نمک و فلفل آن را هم چک کنید و در صورت لزوم اضافه کنید.

 

آش آماده است. در ظرف مناسب سرو کرده و با نعنا داغ، پیاز داغ و کشک و سیر تزیین کنید. دقت کنید که در کل طول مدت پخت حرارت باید ملایم باشد.

 

 

کلید واژه
دیدگاه‌ها

نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.