دستور پخت و طرز تهیه کامل آش اسفناج
آش اسفناج را معمولا با گوشت قلقلی درست میکنند. دستور پخت و طرز تهیه این آش در این مطلب آمده است.
دوات آنلاین-آش اسفناج شاید مورد پسند همه نباشد اما واقعا خوشمزه و برای بدن بسیار مفید است. اگر قصد دارید در هوای سرد آش اسفناج بپزید دستور تهیه آن را به نقل از آکا ایران بخوانید:
مواد لازم برای آش اسفناج
گوشت چرخ کرده ۲۰۰ گرم
پیاز ۱ عدد
اسفناج ۴۰۰ گرم
برنج خام نصف پیمانه
رشته ۷۰ گرم
آب ۲ لیتر
کشک به مقدار لازم
پیاز داغ و سیرداغ به مقدار لازم
نمک و فلفل به مقدار لازم
دستور پخت آش اسفناج
ابتدا آب را همراه برنجی که شستید داخل یه قابلمه بزرگ بریزید و صبر کنید تا برنج کاملا پخته و تقریبا له شده و لعاب بیندازد.
وقتی برنج نرم شد، ۱ تا ۲ قاشق غذاخوری سیر داغ به آن اضافه کنید.
یک عدد پیاز را رنده کرده و آب آن را بگیرید. حالا گوشت چرخ کرده، پیاز و نمک و فلفل را داخل یک کاسه خوب با هم ورز دهید و گوشتهای قلقلی کوچک درست کنید.
سپس گوشتهای قلقلی را به قابلمه اضافه کنید و اجازه دهید حدود ۱۵ تا ۲۰ دقیقه خودشان را بگیرند.
اسفناجها را خرد کنید و به مواد اضافه کنید. بهتر است اسفناج داخل آش را درشت خرد کنید تا ظاهر آش بهتر شود.
سپس به مقداری که دوست دارید به آش کشک هم اضافه کنید و صبر کنید تا آش جا بیفتد.
وقتی سبزی پخت، رشته را هم اضافه کنید و خوب آش را هم بزنید تا رشتهها به هم نچسبند. صبر کنید تا رشتهها خوب پخته و ضخیم شوند.
بیشتر بخوانید:
دستور پخت آش اوماج ؛ غذای سنتی آذربایجان
دستور پخت کامل آش پرپوله ،آش سنتی کردستان
دستور پخت کامل آش سبزی شیرازی
در نهایت به آش نعنا داغ هم اضافه کنید. نمک و فلفل آن را هم چک کنید و در صورت لزوم اضافه کنید.
آش آماده است. در ظرف مناسب سرو کرده و با نعنا داغ، پیاز داغ و کشک و سیر تزیین کنید. دقت کنید که در کل طول مدت پخت حرارت باید ملایم باشد.
12jav.net