2024/11/22
۱۴۰۳ جمعه ۲ آذر
پیشنهادات ما
آشپزی ایرانی/ چگونه بهترین آش رشته را بپزیم

آشپزی ایرانی/ چگونه بهترین آش رشته را بپزیم

برای اینکه آش رشته شما جا افتاده باشد نیاز است که زیر شعله کم بپزد و مرتب هم بخورد.

دوات آنلاین-آش رشته داریم تا  آش رشته. خیلی‌ها پختن این آش را بلد هستند اما نه آن طور که باید و شاید. دلیلش هم این است که یکسری فوت و فن‌های ریز آشپزی ایرانی را نمی‌دانند. در ادامه دستور پخت کامل آش رشته را به نقل از ایرنا بخوانید:

 

مواد لازم برای آش رشته

سبزی آش (تره،جعفری، گشنیز و اسفناج): یک کیلو

لوبیا چیتی، لوبیا قرمز، نخود و عدس: هر کدام نصف پیمانه

رشته آش: نصف بسته

پیاز داغ: هر چه پیاز داغ بیشتر باشد آش خوشمزه‌تر می‌شود

نعنا داغ و سیر داغ: به مقدار لازم

کشک: به میزان لازم

 

طرز تهیه و دستور پخت آش رشته

۱. حبوبات را از دو روز قبل خیس کنید سپس کامل بپزید.

۲. برای این مقدار آش، باید ۶ عدد پیاز بزرگ را سرخ کنید.

۳. سپس سبزی و عدس را باهم بپزید.

۴. در مرحله بعدی حبوبات پخته‌شده را اضافه کنید.

۵. زمانی که همه ترکیبات پخته شد رشته را اضافه کنید. دقت کنید که میزان رشته نه باید خیلی زیاد باشد نه خیلی کم؛ زیرا در صورتی که میزان رشته زیاد باشد آش سفت خواهد شد.

۶. زمانی که رشته اصطلاحا پف کرد و درشت شد، یک پیمانه آرد را با دو لیوان آب مخلوط کنید تا رقیق شود.

۷. سپس این مخلوط را به آش اضافه کنید.

۸. در مرحله آخر هم پیاز داغ، نعنا داغ و زردچوبه را با روغن تفت دهید و به اضافه نمک به آش اضافه کنید و اجازه بدهید تا آش جا بیفتد.

 

فوت و فن‌های پخت آش رشته

۱. سعی کنید از قابلمه‌ای استفاده کنید که حجم بیشتری در مقایسه با مواد شما داشته باشد تا رشته‌ها بهم نچسبند.

۲. سبزی‌ها در آش رشته باید بدون ساقه و درشت خرد شوند.

۳. نمک آش را بعد از اضافه کردن رشته و کشک تست کنید تا آش شما شور نشود.

۴. برای اینکه آش شما جا افتاده باشد نیاز است که زیر شعله کم بپزد و مرتب هم بخورد.

۵. تناسب آب و مواد آش رشته بستگی به میزان آب اولیه دارد. در دقایق پایانی اگر احساس کردید آب آش زیادتر از مواد آن است، کمی زیر شعله را بالا ببرید و در قابلمه را باز کنید تا آش شما کمی آب را از دست بدهد.

۶. تهیه رشته خوب و سبزی تازه می‌تواند برگ برنده آش شما باشد.

۷. سعی کنید آرد را با آب جوش مخلوط کنید و بعد به آش اضافه کنید.

۸. حبوبات را حتما از روز قبل خیس کنید و چند بار آب آن را عوض کنید تا نفخ آب گرفته شود.

12jav.net

 

پیشنهادات ما
دیدگاه‌ها

نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.