دوات آنلاین-رشته پلو با گوشت از آن غذاهای لذیذی است که اگرچه نمیشود به طور مرتب آن را در سفره گنجاند اما بد نیست هر از گاهی سراغش برویم. سرآشپز پاپیون دستور پخت این غذا را توضیح داده است که در زیر میخوانید:
مواد لازم رشته پلو با گوشت
برنج۴۰۰ گرم
گوشت۵۰۰ گرم
رشته (پلویی)۱۵۰ گرم
پیاز۲ عدد
رب گوجه فرنگی۱ قاشق سوپ خوری
زعفران آبکرده۱ قاشق سوپ خوری
روغن۱۵۰ گرم
نمک و فلفل سیاه و زردچوبه و دارچینبه مقدار لازم
طرز تهیه
زمان تهیه ۵۰دقیقه
زمان پخت ۶۰دقیقه
دستور پخت
برنج را یک ساعت قبل خیس کنید و آن را داخل ظرف آبجوشی که روی حرارت قرار دارد بریزید
قبل از آبکش کردن رشتهها را نیز به آن اضافه کنید تا کمی جوش بخورد. سپس مخلوط برنج و رشته را داخل آبکش بریزید و پس از آبکش کردن آن را دم کنید
گوشت را با پیاز سرخ کنید، رب گوجهفرنگی و ادویه را به آن اضافه کنید و روی حرارت ملایم بگذارید تا پخته شود.
پس از اینکه گوشت پخت و برنج هم دم کشید، گوشت را روی دیس بکشید و برنج را روی آن بریزید.
برای تزئین مقداری برنج زعفرانی شده روی برنج بریزید.
سایر نکات رشته پلو با گوشت
رشته پلو را میتوان غذای سنتی همدان تلقی کرد
خوردن این غذا با ماست موسیر و دوغ توصیه میشود.
12jav.net