مرورگر شما از این نوع محتوای ویدیویی پشتیبانی نمیکند. لطفاْ نرم افزار مرورگر خود را بروزرسانی کنید.
This is a modal window.
Beginning of dialog window. Escape will cancel and close the window.
End of dialog window.
دوات آنلاین -رشته پلو از جمله غذاهای مجلسی است که آن را هم با مرغ و هم با گوشت چرخ کرده درست می کنند. طرز تهیه این غذا در فیلم بالا از برنامه به خانه بر می گردیم توضیح داده شده است.
این میزان مواد برای ۴ نفر کافی است.
برنج ۳۰۰ گرم
رشته پلویی ۲۰۰ گرم
گوشت چرخ کرده ۲۵۰ گرم
کشمش پلویی تفت داده ۱۵۰ گرم
خرما ۱۰ عدد
پیاز رنده شده نصف پیمانه
پیاز داغ نصف پیمانه
نمک و فلفل به مقدار لازم
دارچین ۱۰ گرم
پودر گل محمدی ۵ گرم
زعفران دم کرده
برنج را خیس کرده با رشته آبکش کنید.
فیلم: آموزش پخت مرغ شکم پر مجلسی
گوشت را با پیاز و نمک و فلفل مخلوط کرده قلقلی درست کنید و سرخ کرده ته دیگ را کمی روغن ریخته یک لا برنج مخلوط با رشته آبکش شده را ریخته و روی آن قلقلی را قرار دهید.
دارچین و گل محمدی روی آن ریخته و این کار را تکرار کنید و بگذارید رشته پلو دم بکشد و داخل دیس کشیده و روی آن را با کشمش و پیاز داغ و خرما تزئین کنید.
نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.