طرز تهیه خورشت کاری با مرغ
اگر می خواهید دستور پخت خورشت کاری و فوت و فن های آن چگونه است، این مطلب شما را راهنمایی می کند.
دوات آنلاین -خورشت کاری غذایی هندی است که البته ایرانی ها هم آن را دوست دارند و بد نیست هر از گاهی یکی از مدل ها این غذا به ویژه نوع همراه با مرغ آن را در خانه درست کنید.
مواد لازم برای خورشت کاری
به نوشته چاردویاری جام جم شما برای تهیه این غذا باید مواد زیر را تهیه کنید:
سینه مرغ: ۲۵۰گرم
پیاز متوسط: ۲عدد
سیر تازه: ۳حبه
ادویه کاری، پاپریکا و زردچوبه: از هرکدام یک قاشق چایخوری
فلفل سیاه و قرمز: از هرکدام نوک قاشق چایخوری
نمک: به میزان لازم
خامه صبحانه: ۲قاشق غذاخوری
جعفری تازه خردشده: ۲قاشق غذاخوری
روغن: ۲قاشق غذاخوری
کره: یک قاشق غذاخوری
دستور پخت خورشت کاری
پوست پیاز را گرفته، خرد کرده و در قابلمه مناسبی ریخته و روی حرارت میگذاریم.
فیلم: طرز تهیه لقمه سوخاری با مرغ و سیب زمینی
سپس با کمی روغن تفت داده و سرخ میکنیم. سینه مرغ را شسته و به اندازه دلخواه خردکرده و به پیازداغ اضافه میکنیم و خوب تفت میدهیم تا تغییررنگ بدهد، سپس پوست سیرها را هم گرفته، خردکرده و به مرغ اضافه میکنیم. در این مرحله نوبت ادویههاست.
فلفل قرمز، فلفل سیاه، ادویه کاری، پاپریکا و زردچوبه و نمک را به مرغ اضافه کرده و تفت میدهیم تا بوی عطر ادویهها درآید بعد یک لیوان آب به آن اضافه کرده و وقتی جوش آمد، حرارت را کم کرده و در قابلمه را میگذاریم تا تکههای مرغ بپزد.
وقتی از پختهشدن مرغ مطمئن شدیم خامه را که ازقبل از یخچال خارج کردهایم و به دمای معمولی رسیده در ظرفی ریخته و خوب هم میزنیم تا کمی شل شود.
فیلم: طرز تهیه پیراشکی هندی
بعد آن را به مواد اضافه کرده و کمی هم زده و بعد از چند دقیقه خورشت را از روی حرارت برمیداریم و در ظرف مناسبی ریخته، جعفری تازه خردشده روی آن میریزیم و با برنج ایرانی سرو میکنیم.
چند فوت و فن
یکی از نکات بسیارمهم برای خوشمزهتر شدن این خورشت، استفاده از ادویه تازه است.
کره برای بهترشدن طعم خورشت است و در صورت تمایل، میتوان آن را حذفکرد.
وقتی مرغ پخت باید حدود سه قاشق غذاخوری آب داشته باشد و اگر کمتر یا بیشتر باشد، طعم خورشت تغییر میکند.
زمان اضافه کردن خامه در آخرین مرحله و قبل از سرو است در غیر اینصورت براثر حرارت خورشت، طعم آن عوض میشود.
12jav.net