دستور پخت آش ریواس
ریواس از گیاهان بسیار پرخاصیتی است که می توانید با آن آش خوشمزه درست کنید. طرز تهیه آن را در این مطلب بخوانید.
دوات آنلاین-آش ریواس یکی از خوشمزهترین آشها است که پخت آن هم چندان سخت نیست. ضمن این که این آش بسیار پرخاصیت و مفید است. طرز تهیه و دستور پخت آن در ادامه آمده است.
مواد لازم برای آش ریواس
نخود و لوبیا پخته - یک پیمانه
جعفری خردشده – یک پیمانه
نعناع خشک – یک قاشق چای خوری
عصاره گوشت – یک پیمانه
گوشت سردست گوسفند بی استخوان – به میزان دلخواه
زردچوبه ونمک – به میزان لازم
تخم گشنیز-نصف قاشق سوپ خوری
پیازچه – سه عدد
ریواس خرد شده– ۵۰ گرم
سیر – 2 حبه
روغن – به میزان لازم
طرز تهیه آش ریواس
مواد اولیه را بشویید. پیازچه را خرد کنید. سبزی ها را متوسط خرد کنید. تخم گشنیز را بکوبید.
بیشتر بخوانید: دستور پخت کامل آش سماق
ریواس را به صورت حلقه هایی به قطر نیم تا یک سانتیمتر برش دهید. سیر را با لبه پهن چاقو له کنید سپس آن را ریز خرد کنید.
قابلمه ای حاوی مقداری روغن را روی حرارت متوسط قرار دهید، پیازچه، زردچوبه و تخم گشنیز را به قابلمه اضافه کنید و یک دقیقه تفت دهید سپس گوشت را اضافه کنید و تفت دهید تا رنگ گوشت قهوه ای طلایی شود.
سیر را اضافه کنید و تفت دهید تا بوی سیر به مشام برسد. حبوبات و سبزیجات را اضافه کنید.
عصاره گوشت را به همراه یک پارچ آب به قابلمه اضافه کنید و در قابلمه را بگذارید تا آش جا بیفتد.
روی آش را باکمی نعناع، سیر و پیاز داغ تزیین کنید.
منبع: خراسان
12jav.net