2024/10/05
۱۴۰۳ شنبه ۱۴ مهر
پیشنهادات ما

دستور پخت کامل و طرز تهیه آش سماق؛ غذایی سنتی برای فصل سرما

در این فیلم می توانید روش درست کردن آش سماق همدانی را ببینید. ضمن این که شیوه دیگری از پخت این آش نیز توضیح داده شده است.

دوات آنلاین-آش در فرهنگ غذایی ایرانی‌ها جایگاه ویژه‌ای دارد و ما انواع بسیار زیادی آش داریم که خیلی از آنها محلی هستند. آش سماق یکی از آش‌های سنتی است که در اکثر شهرهای ایران از جمله همدان، تویسرکان، ارومیه، اصفهان و ... طبخ و مصرف می‌شود. فیلم بالا دستور تهیه این آش به شیوه همدانی را به طور کامل و مرحله به مرحله توضیح داده است.

 

مواد لازم برای پخت آش سماق

غذالند دستور پخت متفاوتی را برای آش سماق خانگی شرح داده که مواد مورد نیاز برای آن از این قرار است:

لوبیا قرمز: یک چهارم پیمانه

عدس: یک چهارم پیمانه

سماق:۱۵۰ گرم

بلغور:۲ پیمانه

پیاز: یک عدد درشت

گردو (خردشده): یک دوم پیمانه

سیر:۲ حبه

روغن مایع:۳ قاشق غذاخوری

چغندر معمولی:۲ عدد

شکر: ۲ تا ۳ قاشق غذاخوری

نمک: به میزان کافی

زردچوبه: به میزان کافی

آش سماق خانگی را چطور درست کنیم

طرز تهیه آش سماق

ابتدا حبوبات آش (عدس و لوبیا) را به همراه مقداری آب بگذارید نیم پز بشود.

 

سپس سیر رنده شده و بلغور را به آن‌ها اضافه کنید تا بلغور با حبوبات پخته شود.

 

 بیشتر بخوانید: دستور پخت آش حبوبات

 

اگر در حین پخت دیدید آب مواد کم شده مجدد آب به آن اضافه کنید.

 

در زمانی که مواد بالا در حال پخت هستند، در تابه دیگری همزمان پیاز را به همراه زردچوبه و نمک تفت دهید. سپس به حبوبات اضافه کنید.

 

فیلم: آش ترخینه را چگونه درست کنیم

 

چغندر و گردو را به مواد اولیه پخته شده اضافه کنید.

 

نکته مهم (چغندر را از قبل به قطعات کوچک برش داده و بپزید).

 

سماق را در این مرحله به همراه ۳ پیمانه آب گرم بجوشانید و بعد از جوشیدن شکر (به دلخواه) را نیز به آن اضافه کرده و به قدری هم بزنید که شربت یک دستی تهیه شود.

 

ببنید: فیلم دستور پخت کامل آش سبزی شیرازی

 

این شربت را بعد از خنک شدن به مواد قبلی که در حال پخت هستند اضافه کنید.

 

پس از آنکه این شربت با آش مخلوط شد و به خورد مواد رفت (تقریبا ۱۵ دقیقه زمان می‌برد.) آش شما آماده سرو است.

 

آن را با مقداری جعفری تزیین کرده و نوش جان کنید.

12jav.net

 

پیشنهادات ما
کلید واژه
دیدگاه‌ها

نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.