2024/11/23
۱۴۰۳ شنبه ۳ آذر
پیشنهادات ما
اولین نشانه‌های ایدز در مردان

اولین نشانه‌های ایدز در مردان

علائم ابتدایی این ویروس در مردان به طور معمول نامشخص است. همچنین نشانه‌های اولیه آن قابل تحمل است و اغلب با آنفلوآنزا یا دیگر بیماری‌های خفیف اشتباه گرفته می‌شود.

دوات آنلاین-بسیاری از مبتلایان به ایدز تا مدت‌ها بعد از بیماری از آن آگاهی ندارند. این ویروس در مردان شایع‌تر از زنان است. مدیکال نیوز تودی گزارشی را در رابطه علائم آلودگی به ویروس HIV در مردان منتشر کرده است که می‌خوانید:

 

علائم ابتدایی این ویروس در مردان به طور معمول نامشخص است. همچنین نشانه‌های اولیه آن قابل تحمل است و اغلب با آنفلوآنزا یا دیگر بیماری‌های خفیف اشتباه گرفته می‌شود. در عین حال مردان این علائم را جدی نمی‌گیرند و مراجعه پزشک را به زمان پیشرفت بیماری موکول می‌کنند.

 

ویروس HIV علاوه بر آنکه با علائم شبه آنفلوآنزا در مردان بروز می‌کند می‌تواند با زوال عقل، کاهش وزن و خستگی ظاهر شود. در موارد نادر، این امکان وجود دارد که ویروس به سرعت به مرحله بیماری ایدز پیشرفت کند.

 

علائم و نشانه‌های اولیه در افراد آلوده به HIV

 

علائم اولیه ویروس HIV به طور کلی در مردان نامحسوس است. افراد به راحتی این علائم را نادیده گرفته یا آنها را با بیماری‌های جزئی دیگر اشتباه می‌گیرد.

 

در مدت چند روز تا چند هفته پس از آلوده شدن به ویروس علائم زیر در مردان ظاهر می‌شوند:

 

- تب

 

- جوش‌های پوستی

 

- سردرد

 

- گلودرد

 

- خستگی

 

بیشتر بخوانید: پیدا و پنهان آمار ایدز

 

ویروس HIV به چه میزان در میان مردان و زنان شایع است؟

 

اگرچه محققان در پیشگیری و درمان ویروس HIV طی دهه‌های اخیر به پیشرفت‌های قابل توجهی دست پیدا کرده‌اند با این حال هنوز این ویروس در بسیاری از کشورهای جهان مشکل جدی به حساب می‌آید.

 

طبق اعلام مرکز کنترل و پیشگیری از امراض آمریکا در سال ۲۰۱۶ میلادی حدود ۳۹ هزار و ۷۸۲ فرد آلوده به این ویروس در این کشور زندگی می‌کرده‌اند. همچنین تعداد مردان آلوده به ویروس HIV از زنان بیشتر است به طوری که تا پایان سال ۲۰۱۰ میلادی ۷۶ درصد از تمامی مبتلایان به این ویروس در آمریکا مرد بوده‌اند.

 

پزشکان ویروس HIV را در مردان و زنان از طریق آزمایش روی نمونه خون یا بزاق تشخیص می‌دهند اگرچه از طریق آزمایش ادرار هم امکان پذیر است. در این آزمایش آنتی بادی‌های تولید شده در بدن برای مقابله با ویروس مورد بررسی قرار می‌گیرد. معمولا حدود سه تا ۱۲ هفته تشخیص این آنتی بادی‌ها طول می‌کشد.

 

همچنین در تست دیگر آنتی ژن‌های HIV مورد بررسی قرار می‌گیرد. این آنتی ژن‌ها موجب فعال شدن سیستم ایمنی می‌شوند.

 

منبع: ایسنا

 


پیشنهاد سردبیر: هشدار درباره استفاده نادرست از لیزر برای زیبایی

 

پیشنهاد سردبیر: خوراکی‌هایی که روی باروری تاثیر دارند

 

پیشنهاد سردبیر: بازار داغ رحم اجاره‌ای از ٢٥ تا ٤٠ میلیون تومان

12jav.net

 

پیشنهادات ما
کلید واژه
دیدگاه‌ها

نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.