2022/01/28
۱۴۰۰ جمعه ۸ بهمن
دیباچه
دسر فلن چیست؛ طرز تهیه کامل

دسر فلن چیست؛ طرز تهیه کامل

فلن از جمله دسرهای مجلسی است که خیلی راحت می توانید آن را در خانه درست کنید. این مطلب شما را به طور کامل راهنمایی می کند.

دوات آنلایناگر قصد دارید با یک دسر خاص و مجلسی از مهمانان خود پذیرایی و آنها را شگفت زده کنید می توانید سراغ فلن بروید. این دسر خوشمزه شبیه کرم کارامل و کاستارد است که انگلیسی ها آن را درست کردند و اکنون در سراسر اروپا پرطرفدار شده است. طرز تهیه نوع ساده این دسر را در ادامه می خوانید اما بد نیست بدانید فلن را به صورت پنیری یا میوه ای هم درست می کنند.

 

مواد لازم برای دسر فلن

زرده تخم مرغ: 4 عدد

شیرعسلی: سه چهارم پیمانه

اسانس وانیل: یک قاشق سوپ خوری

سفیده تخم مرغ: 2 عدد

شیر: یک دوم پیمانه

آرد: یک پیمانه

شکر: یک دوم پیمانه

بیکینگ پودر: یک دوم قاشق سوپ خوری

دستور تهیه دسر فلن را بخوانید

روش درست کردن فلن در خانه

1. زرده های تخم مرغ، شیرعسل و اسانس وانیل را در ظرف مناسبی آنقدر بزنید تا یکدست شوند.

 

2. حدود یک سوم از قالب ها را با این مخلوط پر کنید و حدود 5 دقیقه به روش بن ماری (حرارت غیرمستقیم) بپزید.

 

بیشتر بخوانید: طرز تهیه دسر تیرامیسو ایتالیایی

 

3. در این فاصله، سفیده های تخم مرغ را با همزن برقی یا دستی آنقدر بزنید تا پف کنند.

 

4. شیر را اضافه کرده و مرتب هم بزنید.

 

5. آرد، شکر و بیکینگ پودر را اضافه کنید و حدود یک الی دو دقیقه مخلوط کنید.

 

6. این مخلوط را داخل قالب ها روی لایه زیرین بریزید، طوری که حدود سه چهارم قالب ها پر شود.

 

 7. آنها را حدود 10 الی 12 دقیقه به روش بن ماری (حرارت غیرمستقیم) بپزید.

 

8. پس از خنک شدن، دسرها را از قالب جدا کرده و سرو کنید.

 

منبع: ماهنامه کیک و شیرینی / برترین ها

 

پیشنهادات ما
دیدگاه‌ها

نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.