دوات آنلاین-افراد مبتلا به دیابت باید در رژیم غذایی خود دقت زیادی داشته باشند. در این میان انتخاب نان مناسب بسیار اهمیت دارد. دکتر مهران زمانزاده، متخصص غدد در این باره راهنماییهایی کرده است که میخوانید:
نانهایی که فیبر بیشتری در فرآیند تهیه آنها استفاده شده است، بهترین نان برای مصرف افراد مبتلا به دیابت است. بهترین نان برای این افراد، نان سنگک است که حدودا به میزان دو کف دست بدون محاسبه انگشتان دست در صبحها و دو کف دست در شبها برای این افراد مناسب است.
نان سنگک از فیبر بیشتری برخوردار است. فیبر بیشتر در نان سنگک موجب شده تاحدودی تیرهتر از سایر نانها باشد همچنین نان تافتون سبوسدار و بربری نیز برای مصرف مناسب هستند.
نان بربری و سبوسدارانتخابهای خوبی برای مصرف هستند اما افراد باید مقدار مصرف را برحسب شرایط دیابت و تعداد وعدههای غذایی روزانه با مشورت پزشکان مربوطه و مشاور تغذیه در این امر تعیین کنند.
نان لواش، نان باگت و نان تست معمولا انتخاب خوبی برای افراد مبتلا به دیابت نیستند. معمولا در تهیه این نانها از آرد بدون سبوس استفاده میشود که این آرد سریع هضم میشود و بنابراین قند خون را به سرعت بالا میبرند.
با توجه به اینکه در فرآیند تولید نان سوخاری مختصری شکر استفاده میشود استفاده از آن برای افراد مبتلا به دیابت مناسب نیست و به هیچ عنوان توصیه نمیشود.
منبع: طبنا
نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.