دوات آنلاین-رعایت رژیم غذایی سالم و مناسب در ماه رمضان اهمیت بسیار زیادی دارد. آریو موحدی، متخصص تغذیه بالینی درباره الزامات تغذیهای در ماه رمضان توصیههایی کرده است که میخوانید:
روزهداران بهتر است در این ایام از مصرف فست فودها خودداری کنند چرا که این مواد غذایی حاوی نمک بیشتری بوده و در طول روز تشنگی زیادی را برای فرد روزهدار به همراه دارد.
روزهداران بهتر است در وعده افطار بیشتر سبزیجات و در وعده سحری از میوهها استفاده کنند چرا که میوه نسبت به سبزی نگهدارنده آب بیشتری است و مانعی در برابر تشنگی روزانه روزهداران به شمار میرود.
روزهداران بهتر است در هنگام سحر هندوانه نخورند چرا که این میوه ادرارآور بوده و زودتر سبب تخلیه آب بدن میشود. ولی مصرف هلو، زردآلو و گلابی به دلیل اینکه آب را درون خود نگه میدارد بهتر است.
مصرف چایی در سحری نیز باید کمرنگ باشد و به میزان حداقل چرا که این ماده نیز ادرارآور است و سبب تشنگی روزانه فرد خواهد شد.
برخی از روزهداران به دلیل اینکه در ماه رمضان کالری بیش از نیاز دریافت میکنند پس از این ماه مبارک چاق شده بنابراین نباید به دلیل نگرانی از گرسنگی روزانه مواد بیشتری در هنگام سحر و افطار مصرف کنند.
نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.