2024/05/22
۱۴۰۳ چهارشنبه ۲ خرداد
طرز تهیه سس آلفردوی خانگی

طرز تهیه سس آلفردوی خانگی

درست کردن سس آلفردو به سبک رستوران ها فوت و فن خاصی دارد که می توانید همه را در اینجا یاد بگیرید.

دوات آنلاین -یکی از دلایل اصلی خوشمزگی غذاهای رستوران ها و فست فودی ها استفاده از سس است. در این میان سس آلفردو مخصوصا در غذاهایی مانند پاستا تاثیر زیادی دارد. شما می توانید این چاشنی را خودتان در خانه درست کنید.

 

مواد لازم برای سس آلفردو 

به نوشته خراسان برای تهیه سس آلفردو خانگی به چهار قاشق غذاخوری کره، دو حبه سیر رنده شده، یک و نیم فنجان خامه فرادما، دو قاشق غذاخوری شیر، دو فنجان پنیر پارمسان و یک چهارم قاشق چای‌‌‌خوری جوز هندی و البته جعفری خرد شده نیاز دارید. فلفل سیاه و نمک هم که براساس ذائقه‌‌‌تان.

سس آلفردو خانگی را به سبک رستوران ها درست کنید

چطوری سس آلفردو درست کنیم

1) یک قابلمه بزرگ را روی حرارت قرار دهید و کره را داخل آن ذوب کنید.

 

بیشتر بخوانید: طرز تهیه سس هزار جزیره خانگی

 

2) سیر را اضافه کنید و تا زمانی که شروع به طلایی شدن کرد، به تفت دادن ادامه دهید (30 ثانیه تا یک دقیقه زمان کافی است).

 

3) خامه را با مقدار کمی شیر رقیق و به مخلوط کره و سیر اضافه کنید.

 

 4) حدود 3 تا 4 دقیقه مواد را هم بزنید تا بافتی شبیه کرم پیدا کند.

 

5) پودر پنیر پارمسان، نمک، فلفل و جوز هندی را اضافه کنید و روی حرارت ملایم به هم زدن ادامه دهید تا زمانی که بافت سس طوری شده باشد که به قاشق شما بچسبد. اگر اهل خوردن جعفری هم هستید، می‌‌‌توانید در مراحل پایانی آن‌‌‌را به سس‌‌‌ اضافه کنید.

12jav.net

 

دیدگاه‌ها

نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.