طعم ماهی های مختلف، از کفال و شوریده تا سرخو و سنگسر
کدام ماهی های شمال یا جنوب خوشمزه تر هستند و هر کدام چه مزه ای دارند؟
دوات آنلاین -انتخاب نوع ماهی اهمیت زیادی دارد و هر کسی باید بنا به سلیقه خودش ماهی مناسب را بخرد اما قبل از آن باید بدانیم هر کدام از ماهی ها چه طعمی دارند و برای چه غذاهایی مناسب هستند؟
ماهی شیر، ماهی بدون استخوان
خراسان نوشت، اگر طرفدار ماهی بدون تیغ هستید و برایتان خوردن ماهی تیغدار سخت است، ماهی شیر اقیانوسیه و خلیج مناسب است. این ماهی ید و ویتامین D بالایی دارد و بهترین روش پخت آن بهصورت کبابی و سوخاری است. ماهی شیر از آنجا که در آبهای شور جنوب پرورش مییابد، گوشتش خوش نمک است و به نمک زیادی احتیاج ندارد.
ماهی هوکی مانند ماهی شیر تیغ ندارد و گوشتی است و میتوانید آن را به صورت فیله شده با خمیر سوخاری کنید.
بیشتر بخوانید: ماهی زعفرانی را چطور درست می کنند
ماهی شوریده و حلوا
ماهی شوریده گوشتی نرم دارد و میتوان آن را سرخ یا شکم پر کرد.
ماهی حلوا برای سبزیپلو مناسب است چون مزه خوبی دارد و اگر به آن نمک و زردچوبه بزنید خوشمزهتر هم میشود.
ماهی های مناسب برای کباب کردن
ماهی کفال هر چه درشتتر باشد خوش طعمتر است و بهتر آنکه آن را با توری کبابی و برای ایجاد طعم دلچسب، به آب نارنج آغشته کنید.
ماهی سرخو از لذیذترین ماهیهای پرچرب دریای جنوب است. گوشت آن سفید و صورتی و بسیار لطیف است و بوی زهم نمیدهد و بیشتر به صورت کبابی، سرخ شده یا در قلیه ماهی استفاده میشود، اما اسید اوریک آن مقداری بالاست، با این حال مصرف آن موجب التیام علایم افسردگی میشود.
ماهی برای قلیه
سنگسر برای تهیه خورش و قلیه ماهی بهترین گزینه است و پس از پختن در غذا له نمیشود.
ماهی سالمون گوشتی به رنگ نارنجی دارد و همین رنگدانه خاصیت آنتی اکسیدانی دارد و ضد سرطان است.
ماهی قزل آلای خال قرمز مرغوبترین و قزل رنگینکمانی پرفروشترین انواع قزلآلاست و بیشترین میزان امگا ۳ را دارد. این ماهی را می توان سرخ کرد، در فر گذاشت و حتی به روش گریل آماده کرد.
12jav.net