چگونه خودمان در خانه تخمه آفتابگردان بو بدهیم
طرز بو دادن تخمه آفتابگردان در فر را در این مطلب یاد بگیرید.
دوات آنلاین -تخمه آفتابگردان قطعا بیش از هر تنقلات دیگری طرفدار دارد و در این میان خیلی ها دوست دارند خودشان آن را در خانه بو بدهند. شاید روش این کار را بلد نباشید. پس در ادامه طرز بو دادن تخمه در فر را بخوانید.
روش بو دادن تخمه در فر
یک فنجان تخمه آفتابگردان را در یک کاسه بریزید. به اندازهای آب بریزید که روی دانهها را بپوشاند. با این کار تخمههای آفتابگردان مقداری از آب را جذب میکنند تا از خشک شدن بیش از حد آنها هنگام برشته شدن جلوگیری شود.
بیشتر بخوانید: طرز تهیه پفک هندی بدون روغن
یکدوم تا یکسوم پیمانه نمک اضافه کنید. سپس دانهها را خوب هم بزنید تا با نمک مخلوط شود. بگذارید تخمههای آفتابگردان یک شب در آب نمک خیس بخورد تا نمک به خورد آن برود.
دانهها را آبکش کنید. آب نمک را بریزید و دانهها را با حوله کاغذی یا پارچه نخی خشک کنید.
در همین زمینه: تخمه هندوانه را چطور بو بدهیم
فر را با دمای ۳۰۰ درجه فارنهایت ( ۱۵۰ درجه سانتیگراد یا در برخی اجاقها درجه ۲ ) گرم کنید.
برشته کردن تخمه آفتابگردان
دانهها را در سینی مناسب بریزید و در فر قرار دهید تا برشته شوند. ۳۰ تا ۴۰ دقیقه تفت دهید تا پوستهها قهوهای یا طلایی شوند.
با این کار یک شکاف جزئی در اثر برشته شدن نیز وسط دانهها ایجاد میشود.
حتما بخوانید: طرز تهیه پاپ کورن خانگی ساده، طعم دار و پنیری
دانهها را هر از گاهی هم بزنید تا هر دو طرف به طور یکنواخت برشته شوند.
دانههای آفتابگردان یا تخمهها را میتوانید بعد از برشته شدن سرو یا ذخیره کنید.
دانههای آفتابگردان را میتوانید در حالی که هنوز داغ است با یک قاشق چای خوری کره نیز مخلوط و بلافاصله سرو کنید. برای کنار گذاشتن تخمه هم باید صبر کنید تا خنک شوند، سپس در ظرف دربسته نگهداری کنید.
12jav.net