طرز تهیه پاپ کورن خانگی ساده، طعم دار و پنیری
تمام فوت و فن های درست کردن انواع پاپ کورن را می توانید در این مطلب یاد بگیرید.
دوات آنلاین -شما خیلی راحت می توانید در خانه خودتان پاپ کورن درست کنید و البته طعم های مختلف مانند سرکه به آن بدهد. طرز تهیه پاپ کورن را در ادامه به نقل از خراسان بخوانید:
1-قبل از درست کردن ذرت بو داده روی اجاق گاز، ذرت ها را به مدت ۱۰ دقیقه در آب خیس کنید.
2-سپس از صافی رد کنید و روی اجاق قرار دهید.
3-رطوبت اضافه شده به دانه های ذرت موجب سریعتر آماده شدن ذرت ها و پفدارتر شدن آن ها می شود.
وارد شوید: خرید آنلاین انواع تنقلات با تخفیف
4- روغن و کمی نمک را داخل قابلمه بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید و پس از اینکه داغ شد، ذرت ها را اضافه کنید.
نکات ریز در تهیه پاپ کورن خانگی
5-قابلمه را تکان دهید تا ذرت در سراسر قابلمه پخش شود.
6-دقت کنید دانه های ذرت روی هم نباشد ، اندازه قابلمه باید در حدی باشد که دانه های ذرت به خوبی در آن پخش شود ، روغن باید تا اندازهای باشد که تمام ذرت ها چرب شود.
بیشتر بخوانید: طرز تهیه چیبس سرکه ای، کچاپ و پیاز و جعفری
7-پس از اینکه اولین ذرت پف کرد، در قابلمه را ببندید و منتظر بمانید تا ذرت ها آماده شود ، اگر صدایی به گوش نرسید، سریع قابلمه را از روی حرارت بردارید تا ذرت ها نسوزد.
پاپ کورن کره ای، سرکه ای و پنیری
8-برای تهیه ذرت کره ای به جای روغن از کره استفاده کنید.
9-برای تهیه پفیلای سرکه ای مقداری سرکه را با کره ذوب شده مخلوط کنید و روی ذرت بو داده داغ بریزید و مخلوط کنید.
10-برای تهیه ذرت بو داده پنیری مقداری پنیر پارمزان رنده شده را روی آن بریزید و سرو کنید.
11-فقط از قابلمه رویی استفاده کنید. چون سریع داغ می شود و خیلی هم دمای آن بالا می رود.
12-حرارت گاز را متوسط کنید و در قابلمه را کاملاً نبندید، در قابلمه باید حدود یک سر انگشت باز باشد تا بخار نگیرد.
13-توجه کنید که وقتی صدای ترکیدن ذرت قطع شد، سریع شعله را خاموش کنید که ذرتها نسوزد.
12jav.net