2021/07/31
۱۴۰۰ شنبه ۹ مرداد
پوشاک با سلام
طرز تهیه پاپ کورن خانگی ساده، طعم دار و پنیری

طرز تهیه پاپ کورن خانگی ساده، طعم دار و پنیری

تمام فوت و فن های درست کردن انواع پاپ کورن را می توانید در این مطلب یاد بگیرید.

دوات آنلاین -شما خیلی راحت می توانید در خانه خودتان پاپ کورن درست کنید و البته طعم های مختلف مانند سرکه به آن بدهد. طرز تهیه پاپ کورن را در ادامه به نقل از خراسان بخوانید:

 

1-قبل از درست کردن ذرت بو داده روی اجاق گاز، ذرت ها را به مدت ۱۰ دقیقه در آب  خیس کنید.

 

2-سپس از صافی رد کنید و روی اجاق قرار دهید.

 

3-رطوبت اضافه شده به دانه های ذرت موجب سریع‌تر آماده شدن ذرت ها  و پف‌دارتر شدن آن  ها  می شود.

 

وارد شوید: خرید آنلاین انواع تنقلات با تخفیف

 

4- روغن و کمی نمک را داخل قابلمه بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید و پس از این‌که داغ شد، ذرت ها را اضافه کنید.

طرز تهیه پاپ کورن خانگی را یاد بگیرید

نکات ریز در تهیه پاپ کورن خانگی

5-قابلمه را تکان دهید تا ذرت در سراسر قابلمه پخش شود.

 

6-دقت کنید دانه های ذرت روی هم نباشد ، اندازه قابلمه باید در حدی باشد که دانه های ذرت به خوبی در آن پخش شود ، روغن باید تا اندازه‌ای باشد که تمام ذرت ها چرب شود.

 

بیشتر بخوانید: طرز تهیه چیبس سرکه ای، کچاپ و پیاز و جعفری

 

7-پس از این‌که اولین ذرت پف کرد، در قابلمه را ببندید و منتظر بمانید تا ذرت ها آماده شود ، اگر صدایی به گوش نرسید، سریع قابلمه را از روی حرارت بردارید تا ذرت ها نسوزد.

پاپ کورن را چگونه طعم دار و پنیری کنیم

پاپ کورن کره ای، سرکه ای و پنیری

8-برای تهیه ذرت کره ای به جای روغن از کره استفاده کنید.

 

9-برای تهیه پفیلای سرکه ای مقداری سرکه را با کره ذوب شده مخلوط کنید و روی ذرت بو داده  داغ بریزید و مخلوط کنید.

 

10-برای تهیه ذرت بو داده پنیری مقداری پنیر پارمزان رنده شده را روی آن بریزید و سرو کنید.

 

11-فقط از قابلمه رویی استفاده کنید. چون سریع داغ  می شود و خیلی هم دمای آن بالا می رود.

 

12-حرارت گاز را متوسط کنید و در قابلمه را کاملاً نبندید، در قابلمه باید حدود یک سر انگشت باز باشد تا بخار نگیرد.

 

13-توجه کنید که وقتی صدای ترکیدن ذرت قطع شد، سریع شعله را خاموش کنید که ذرت‌ها نسوزد.

 

لوازم آشپزخانه کالا و ما
بنر خانومی
کلید واژه
دیدگاه‌ها

نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.