2023/09/21
۱۴۰۲ پنج شنبه ۳۰ شهريور
طرز تهیه سس قارچ و خامه برای همبرگر و استیک

طرز تهیه سس قارچ و خامه برای همبرگر و استیک

دستور تهیه سس قارچ را که در غذاهای مختلف از جمله استیک و همبرگر مورد استفاده است اینجا بخوانید.

دوات آنلاین -سس قارچ مخصوصا وقتی با خامه درست شود برای غذاهای فست فودی مثل همبرگر و حتی سیب زمینی سرخ کرده و مرغ سوخاری بسیار مناسب است و می توانید آن را روی استیک گوشت یا مرغ هم بریزید.

 

مواد لازم برای سس قارچ

به نوشته خراسان شما برای درست کردن این سس به سبک رستورانی به مواد زیر نیاز دارید:

حدود 400 گرم قارچ

25 گرم کره

خامه 350 گرم

نمک، فلفل، پودر سیر و آویشن، پنیر پارمزان بنا به سلیقه‌تان

سس قارچ را چطور به سبک رستورانی درست کنیم

دستور تهیه سس قارچ رستورانی

1) قارچ‌ها را ضخیم‌تر از حد معمول برش بزنید.

 

فیلم: طرز تهیه سس سبزیجات

 

2) در این فاصله تابه را داغ کنید تا بعد از داغ شدن، قارچ‌ها را با حرارت زیاد  سرخ کنید به طوری که آب نیندازند.

 

3) بعد از کمی سرخ شدن قارچ‌ها نوبت اضافه کردن کره است.

 

4) در مرحله بعد ادویه‌ها را به‌جز آویشن اضافه کنید.

 

در همین زمینه: طرز تهیه سس سالسا

 

5) نوبت به خامه رسید، اما قبل از اضافه کردنش حرارت تابه را کم کنید و خامه را که اضافه کردید خوب هم بزنید. خامه که کمی قل  زد نوبت مرحله بعد است.

 

6) در مرحله آخر پنیر پارمزان و آویشن را اضافه کنید.  فراموش نکنید این سس خوشمزه به‌خاطر پنیر و خامه و... چندان برای سلامتی شما مفید نیست پس در مصرف آن زیاده‌روی نکنید.

 

پیشنهادات ما
کلید واژه
دیدگاه‌ها

نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.