دستور تهیه شیرینی نخودچی خانگی بدون فر
طرز پخت شیرینی نخودچی در خانه و با ماهیتابه روی اجاق گاز را در اینجا یاد بگیرید.
دوات آنلاین -درست کردن شیرینی نخودچی خانگی حتما به فر نیاز ندارد و شما می توانید از اجاق گاز و ماهیتابه استفاده کنید. فوت و فن این کار را در ادامه بخوانید.
مواد لازم برای شیرینی نخودچی
به نوشته همشهری آنلاین شما برای تهیه این شیرینی خانگی ابتدا باید مواد زیر را آماده کنید:
پودر قند: ۱۵۰ گرم
روغن جامد یا کره: ۱۲۵ گرم
آرد نخودچی: ۲۵۰ گرم
وانیل: یک چهارم قاشق چایخوری
زعفران دم کرده: به مقدار لازم
هل سبز: نصف قاشق مرباخوری
طرز پخت شیرینی نخودچی روی گاز
اگر شما به فر دسترسی ندارید نگران نباشید، زیرا میتوانید با کمک تابه هم روی شعله پخش کن شیرینی نخودچی را بپزید.
فیلم: آموزش تهیه شیرینی رزت
ابتدا پودر قند را الک و روغن جامد را به آن اضافه کنید. این دوماده را خوب باهم مخلوط کنید و ورز دهید. بعد به مواد آرد نخودچی را کم کم اضافه کنید و ورز دهید تا خمیر شکل بگیرد.
در حین ورز دادن خمیر هل، وانیل و زعفران را به آن اضافه کنید. بعد از اینکه خمیر را خوب ورز دادید آن را داخل یک پلاستیک قرار دهید. سپس اجازه دهید بین ۶ تا ۲۴ ساعت در یخچال بماند تا خوب استراحت کند.
درون یک قابلمه یا تابه مناسب یک رینگ یا مثلا الک قرار دهید و یک سینی مناسب را با کاغذ روغنی بپوشانید. سپس سینی شیرینی را روی رینگ قرار دهید.
فیلم: آموزش تهیه سوهان قم
در قابلمه را با دمکنی بپوشانید و روی قابلمه قرار دهید. قابلمه را روی شعله پخش کن قرار و اجازه دهید که شیرینی به مدت ۳۰ دقیقه بپزد.
سپس حرارت را خاموش کنید و در قابلمه را بردارید. بدون دست زدن به شیرینیها اجازه دهید تا کاملا خنک شوند.
شیرینیها را درون ظرف مورد نظرتان بچینید.
نکته ریز
راز خوشمزه شدن شیرینی نخودچی بو دادن آرد نخودچی است؛ یعنی باید قبل از هرکاری آرد را به اندازهای تفت دهید که بوی خوبی از آن بلند شود. میتوانید به جای روغن از کره هم استفاده کنید، اما کره طعم بهتری به شیرینی میدهد.
12jav.net