2023/02/06
۱۴۰۱ دوشنبه ۱۷ بهمن
طرز تهیه رشته خشکار گیلانی

طرز تهیه رشته خشکار گیلانی

رشته خشکار از شیرینی های سنتی استان گیلان است که شما می توانید آن را در خانه درست کنید.

دوات آنلاین -رشته خشکار از شیرینی های معروف گیلانی ها است که تهیه آن در خانه ممکن است البته یادتان باشد این خوراکی خوشمزه هم خیلی شیرین است و هم چرب. پس مراقب باشید هنگام میل کردن آن طعم لذیذش شما را فریب ندهد و زیاد نخورید

 

رشته خشکار را با چی درست می کنند

به نوشته کتاب کاله گیلانی ها برای تهیه این شرینی مخصوص از مواد زیر استفاده می کنند:

آرد گندم دو پیمانه

آب چهار پیمانه

پودر پسته، مغز گردو و نارگیل به مقدار دلخواه

پودر شکر یک و نیم پیمانه

پودر دارچین یک قاشق مرباخوری

پودر هل نصف قاشق چای‌خوری

طرز تهیه و دستور پخت رشته خشکار را یاد بگیرید

روش درست کردن رشته خوشکار خانگی با شربت

آرد را داخل کاسه‌ای نسبتا بزرگ ریخته، آب را به آن اضافه کرده و با همزن دستی خوب هم بزنید تا یکدست شود. مایه را به مدت ۲ تا ۳ ساعت کنار بکذارید. سپس آب اضافی‌ که روی آن جمع شده را خالی کنید.

 

فیلم: طرز تهیه مرحله به مرحله کلوچه فومن

 

یک تابه تفلون را با برس آشپزی کمی چرب کرده و روی حرارت متوسط قرار دهید. مایه را داخل شانه خوشکار یا ظرف سس ریخته و آن را به صورت خطوط عمودی، افقی و دورانی کف تابه بریزید.

 

اگر از شانه خوشکار استفاده می‌کنید، انگشتان خود را روی سوراخ‌های شانه قرار داده و آن را روی تابه بگیرید و یکدفعه انگشتان را بردارید و با حرکت دست خود رشته‌های باریک ایجاد کنید.

 

بعد از حدود ۳ دقیقه، رشته می‌پزد. دقت کنید که رشته نباید سرخ شود و در حد پخته شدن کافیست. رشته را از تابه خارج کرده و روی یک پارچه تمیز قرار دهید.

 

حال نوبت آماده کردن مواد میانی است. پودر شکر را به مغز گردو اضافه کنید و هم بزنید. سپس پودر دارچین و پودر هل را هم اضافه کرده و مخلوط کنید.

 

بیشتر بخوانید: طرز تهیه باسلوق ساده و ژله ای با نشاسته

 

رشته را از بالا و پایین تا خط وسط تا بزنید سپس مواد میانی را روی تای بالایی بریزید. ۲ تای عمودی کوچک  هم راست و چپ بزنید سپس رشته را کامل تا کنید و با دست اطراف آن را بچسبانید.

 

داخل تابه تفلون کمی روغن بریزید و حرارت را ملایم کنید سپس شیرینی‌ها را سرخ کنید. بعد از این که شیرینی‌ها طلایی‌ رنگ شدند، آن‌ها را از روغن خارج کنید.

 

حال نوبت آماده کردن شربت است. پیمانه شکر را با یک و نیم پیمانه آب مخلوط کنید و روی حرارت قرار دهید تا قوام آید. سپس مایه را از روی حرارت برداشته و پودر دارچین را به ان اضافه کنید. شیرینی‌ها را به مدت چند ثانیه داخل شربت قرار دهید و در ظرف مناسب سرو کنید.

 

پیشنهادات ما
دیدگاه‌ها

نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.