2023/02/01
۱۴۰۱ چهارشنبه ۱۲ بهمن
دستور پخت غذای برنجی با جگر مرغ

دستور پخت غذای برنجی با جگر مرغ

ایچ پیلاوی غذای برنجی خوشمزه ای است که با جگر مرغ و برنج درست می شود.

دوات آنلاین -یکی از غذاهای متفاوتی که می توانید با جگر مرغ درست کنید و از جمله غذاهای پلویی است ایچ پیلاوی نام دارد که طرز تهیه آن در ادامه آمده است:

 

مواد مورد نیاز برای غذای پلویی با جگر مرغ

به نوشته رویداد 24 شما برای تهیه ایچ پیلاوی به مواد زیر نیاز دارید:

کشمش: ۴ قاشق غذاخوری، خیس شده

روغن مایع یا کره: ۴ قاشق غذاخوری

پیاز متوسط: یک عدد ساطوری

خلال بادام: ۴ قاشق غذاخوری

ادویه پلویی: یک قاشق غذاخوری

دارچین: یک قاشق چای خوری

برنج دانه بلند: ۳۰۰ گرم خیس شده

آب مرغ: یک لیتر

جگر مرغ: ۲۵۰ گرم، خرد شده

جعفری: ۳ قاشق غذاخوری، ساطوری

زردچوبه: یک قاشق چای خوری

نمک و فلفل: به میزان لازم

ایچ پیلاوی غذایی برنجی با جگر مرغ است

طرز تهیه ایچ پیلاوی با جگر مرغ

دو قاشق غذاخوری روغن را در یک قابلمه داغ کرده و پیاز را روی شعله متوسط ۵ دقیقه تفت دهید تا نرم شده و کمی رنگ بگیرد. خلال بادام و کشمش را اضافه کرده و تفت دادن را ۲ دقیقه دیگر ادامه دهید.

 

بیشتر بخوانید: طرز تهیه 2 نوع خوراک با جگر مرغ

 

آب برنج را خالی کرده و برنج را به همراه ادویه پلویی و دارچین به قابلمه اضافه کنید.

 

پس از یک دقیقه آب مرغ را همراه ۲ قاشق چای خوری نمک اضافه کرده و شعله را زیاد کنید. پس از این که آب مرغ جذب برنج شد، شعله را کم کرده و در قابلمه را بگذارید. پس از ۲۰ دقیقه پلو دم کشیده است.

 

روغن باقی مانده را در یک تابه داغ کرده و جگر را ۱۰ دقیقه روی شعله متوسط تفت دهید تا خونابه آن کاملا تبخیر شود. زردچوبه را اضافه کرده و نمک و فلفل آن را اندازه کنید.

 

یک دقیقه قبل از برداشتن جگر از روی شعله، سبزی را به جگر اضافه کرده و با آن مخلوط کنید.

 

پس از اینکه پلو دم کشید، جگر و سبزی را با آن مخلوط کرده و سرو کنید.

 

پیشنهادات ما
دیدگاه‌ها

نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.