دستور پخت غذای برنجی با جگر مرغ
ایچ پیلاوی غذای برنجی خوشمزه ای است که با جگر مرغ و برنج درست می شود.
دوات آنلاین -یکی از غذاهای متفاوتی که می توانید با جگر مرغ درست کنید و از جمله غذاهای پلویی است ایچ پیلاوی نام دارد که طرز تهیه آن در ادامه آمده است:
مواد مورد نیاز برای غذای پلویی با جگر مرغ
به نوشته رویداد 24 شما برای تهیه ایچ پیلاوی به مواد زیر نیاز دارید:
کشمش: ۴ قاشق غذاخوری، خیس شده
روغن مایع یا کره: ۴ قاشق غذاخوری
پیاز متوسط: یک عدد ساطوری
خلال بادام: ۴ قاشق غذاخوری
ادویه پلویی: یک قاشق غذاخوری
دارچین: یک قاشق چای خوری
برنج دانه بلند: ۳۰۰ گرم خیس شده
آب مرغ: یک لیتر
جگر مرغ: ۲۵۰ گرم، خرد شده
جعفری: ۳ قاشق غذاخوری، ساطوری
زردچوبه: یک قاشق چای خوری
نمک و فلفل: به میزان لازم
طرز تهیه ایچ پیلاوی با جگر مرغ
دو قاشق غذاخوری روغن را در یک قابلمه داغ کرده و پیاز را روی شعله متوسط ۵ دقیقه تفت دهید تا نرم شده و کمی رنگ بگیرد. خلال بادام و کشمش را اضافه کرده و تفت دادن را ۲ دقیقه دیگر ادامه دهید.
بیشتر بخوانید: طرز تهیه 2 نوع خوراک با جگر مرغ
آب برنج را خالی کرده و برنج را به همراه ادویه پلویی و دارچین به قابلمه اضافه کنید.
پس از یک دقیقه آب مرغ را همراه ۲ قاشق چای خوری نمک اضافه کرده و شعله را زیاد کنید. پس از این که آب مرغ جذب برنج شد، شعله را کم کرده و در قابلمه را بگذارید. پس از ۲۰ دقیقه پلو دم کشیده است.
روغن باقی مانده را در یک تابه داغ کرده و جگر را ۱۰ دقیقه روی شعله متوسط تفت دهید تا خونابه آن کاملا تبخیر شود. زردچوبه را اضافه کرده و نمک و فلفل آن را اندازه کنید.
یک دقیقه قبل از برداشتن جگر از روی شعله، سبزی را به جگر اضافه کرده و با آن مخلوط کنید.
پس از اینکه پلو دم کشید، جگر و سبزی را با آن مخلوط کرده و سرو کنید.
12jav.net