کتلت سبزیجات بدون گوشت را چطوری درست کنیم
دستور پخت و طرز تهیه کتلت سبزیجات را که در آن از گوشت استفاده نشده در این مطلب یاد بگیرید.
دوات آنلاین -کتلت سبزیجات از جمله غذاهای گیاهی است که می توانید هر از گاهی آن را برای شام تدارک ببینید تا کمی از غذاهای تکراری که با گوشت و مرغ درست می شوند فاصله بگیرید.
برای کتلت سبزیجات چه موادی لازم داریم
به نوشته خراسان مواد لازم برای 13 عدد از این کتلت های ساده اما در عین حال مقوی به این شرح است:
سیب زمینی بزرگ: 2 عدد
نخود فرنگی: نصف پیمانه
هویج بزرگ: یک عدد
لوبیا سبز ساطوری شده: نصف پیمانه
برگ گشنیز: 3 قاشق غذاخوری
نمک: به میزان لازم
زنجبیل رنده شده: سه چهارم قاشق چای خوری
زیره سبز: به میزان لازم
فلفل چیلی سبز ساطوری شده: یک یا 2 عدد
گرام ماسالا: یک دوم تا سه چهارم قاشق چای خوری
آرد سوخاری یا آرد نان: 6 قاشق غذاخوری
آرد برنج یا ذرت یا نخودچی: 2 قاشق غذاخوری
روغن: 4 قاشق غذاخوری
دستور تهیه کتلت سبزیجات
1- ابتدا هویج و سیب زمینی ها را به شکل مکعب های کوچک برش بزنید.
بیشتر بخوانید: طرز تهیه و دستور پخت کوفته گیاهی
2-همه سبزیجات را با هم در قابلمه بریزید و با کمی آب بپزید.
3-سبزیجات را با هم بکوبید تا به طور کامل خمیری و نرم شوند.
4-برگ گشنیز، چیلی سبز، گرام ماسالا، زیره سبز و زنجبیل را به مواد کتلت سبزیجات اضافه و مواد را به طور کامل با هم مخلوط کنید.
5-آرد سوخاری را به مواد کتلت بیفزایید و خوب به هم بزنید.
6- یک تکه از مواد را جدا کنید و با دست کتلت را شکل دهید.
حتما بخوانید: دستور پخت خورش قیمه با قارچ و بدون گوشت
7- دو قاشق غذاخوری آرد برنج یا آرد نخودچی را در کمی آب حل کنید تا خمیری آبکی آماده شود. سپس کتلت را در آن بغلتانید.
8-کتلت سبزیجات را در آرد سوخاری بغلتانید تا هر دو سمت آن به طور کامل از آرد پوشانده شود.
9-بین 5 تا 10 دقیقه صبر کنید تا مواد کتلت سبزیجات به خوبی به خورد هم بروند و آرد به کتلت ها بچسبد.
10-در یک ماهیتابه کوچک روغن بریزید و روی حرارت قرار دهید تا روغن داغ شود و کتلتها را در آن سرخ کنید.
12jav.net