2022/12/08
۱۴۰۱ پنج شنبه ۱۷ آذر
طرز تهیه و دستور پخت کوفته گیاهی

طرز تهیه و دستور پخت کوفته گیاهی

کوفته گیاهی را چطور درست کنیم که حسابی خوشمزه شود؟

دوات آنلاین -بد نیست هر از گاهی از غذاهای گوشتی فاصله بگیرید و سراغ غذاهای گیاهی بروید. اگر چنین تصمیمی گرفتید کوفته گزینه مناسبی است که می توانید آن را هم برای ناهار میل کنید و هم شام.

 

مواد لازم برای کوفته گیاهی

به نوشته همشهری شما برای تهیه این غذای گیاهی باید ابتدا مواد زیر را آماده کنید:

لپه: ۲‌پیمانه

برنج: یک پیمانه

آرد نخودچی: نصف پیمانه

گوجه: ۶ عدد

سبزی‌کوفته (گشنیز، جعفری، شوید، ترخون و مرزه): یک کیلو

آلو و گردو: به مقدار لازم

روغن زیتون: به مقدار لازم

نمک و فلفل‌سیاه و زردچوبه و زیره: به مقدار لازم

کوفته گیاهی غذای بسیار خوشمزه برای ناهار و شام است

کوفته گیاهی را چطور درست کنیم

ابتدا لپه از قبل خیس خورده را جداگانه پخته و آبکش کنید. سپس سبزی کوفته را ساطوری کرده و در این حین برنج را هم بپزید و آبکش کنید.

 

بیشتر بخوانید: طرز تهیه خورشت قارچ ساده

 

لپه پخته‌شده را به همراه برنج و تمام ادویه و آرد‌نخودچی مخلوط کرده و داخل غذاساز یا چرخ گوشت ریخته و خوب میکس کنید تا له شوند. سپس سبزی ساطوری‌شده را اضافه کنید و مواد را خوب ورز دهید.

 

وقتی مایه کوفته تبریزی حاضر شد آن را برای نیم‌ساعت داخل یخچال قرار دهید تا کمی منسجم شود و به‌اصطلاح خودش را بگیرد.

 

از مواد به اندازه یک گلوله بزرگ در دست پهن کنید و وسط آن گردو و آلو قرار دهید و خوب گرد کنید.

 

حتما بخوانید: طرز تهیه کتلت عدس چگونه است

 

گوجه‌ فرنگی‌ها را رنده کرده و داخل قابلمه با مقداری نمک و فلفل مخلوط کنید و مقداری آب ریخته و اجازه دهید سس شروع به جوشیدن کند.

 

وقتی قل خورد، کوفته‌ها را داخل سس قرار دهید و حرارت را کم کنید و اجازه دهید کوفته‌ها در سس به آرامی پخته شوند.

 

 

دیدگاه‌ها

نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.